Wednesday, 27 May 2020

Νέα του ELITE Goalkeepers Academy Cyprus

 


30 Ιανουαρίου 2020
Οι εγγραφές συνεχίζονται στην ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ υπό την καθοδήγηση του κ Αντώνη Γιωργαλλίδη.
Τηλ 99533343


28 Δεκεμβρίου 2019
Το LarnakaSports στην Elite Goalkeeper Soccer School.
Το LarnakaSports βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Elite Sporting Club σε συνεργασία με το Pascal English School και στην ακαδημία Elite Goalkeeper Soccer School, στη Λάρνακα.
Η Elite Goalkeeper Soccer School είναι μία ιδιωτική ακαδημία αποκλειστικά για τους τερματοφυλακές. Ιδρύθηκε επίσημα το 2017 από τους Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κώστα Παναγιώτου, Μάριο Κουδελλή και Γιώργο Παπασάββα.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


28 Δεκεμβρίου 2019
Ευθυμίου στο {LS}:«Θέλω να παίξω στη πρώτη κατηγορία»
Το LarnakaSports παρευρέθηκε στις προπονήσεις της ακαδημίας Elite Goalkeeper Soccer School, στη Λάρνακα, οι οποίες πραγματοποιούνται στο Pascal English School μετά από σχετική συνεργασία των δυο πλευρών. Στη κάμερα του LarnakaSports μίλησε ο νεαρός τερματοφύλακας των ακαδημιών της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ευθυμίου.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


24 Δεκεμβρίου 2019
Happy Christmas from ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL. Thank you for your trust!


21 Νοεμβρίου 2019
PERSONAL FOTO of ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL 2019/20.


11 Οκτωβρίου 2019
Συνεχίζονται οι εγγραφές!
ΤΗΛ 99533343. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ.


28 Αυγούστου 2019
ENAPΞH ΠPOΠONHΣEΩN ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL THN EPXOMENH Δευτέρα 2 ΣEΠTEMBPIOY.
ΓIA ΔIEYKPINHΣEIΣ MΠOPEITE NA EΠIKOINΩNHΣETE ME TON K. ANTΩNH ΓIΩPΓAΛΛIΔH 99533343.
OΣOI ΔEN EXOYN KANEI AKOMH THN EΓΓPAΦH TOYΣ MΠOPOYN NA TO KANOYN ΣTHN ΠPΩTH ΠPOΠONHΣH ΣTO Pool Bar ΤΟΥ PASCAL.
ΣAΣ EYXAPIΣTOYME KΑΙ ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛH ΣXOΛIKH KΑΙ ΠOΔOΣΦAIPIKH XPONIA.


21 Ιουλίου 2019
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019/20.
ΕΝΑΡΞΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
ΤΗΛ 99533343. ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ.


20 Ιουνίου 2019
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ / END OF SEASON CEREMONY "ELITE GOALKEEPERS ACADEMY".
FRIDAY 14 JUNE 2019.


18 Μαρτίου 2019
Μ.Κουδελλής: Γιατί οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται στο ψηλότερο επίπεδο;
Για να δείτε το βίντεο, κάντε κλικ εδώ.


8 Ιανουαρίου 2019
CHRISTMAS COMPETITION ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL LARNAKA


18 Δεκεμβρίου 2018
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI OI ΠPOΠONHΣEIΣ TΩN TEPMATOΦYΛAKΩN TOY ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL ΓIA TIΣ HMEPEΣ TΩN EOPTΩN ΔEN ΘA ΓINOYN TIΣ AKOΛOYΘEΣ HMEPOMHNIEΣ:
24/12, 25/12, 26/12.
31/12, 1/1, 2/1.
ΣTIΣ 27/12 OI ΠPOΠONHΣEIΣ ΘA EINAI ΠPΩINEΣ (ΘA EΠIKOINΩNHΣEI MAZI ΣAΣ O K. ANTΩNHΣ ΓIΩPΓAΛΛIΔHΣ ΓIA ΛEΠTOMEPIEΣ).
OΣON AΦOPA TIΣ 28 ΔEKEMBPIOY AΛΛA KAI TIΣ 3 & 4 IANOYΑPIOY OI ΠPOΠONHΣEIΣ ΘA ΓINONTAI KANONIKA BAΣH ΠPOΓPAMMATOΣ.
ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛEΣ ΓIOPTEΣ.


28 Αυγούστου 2018
ENAPΞH ΠPOΠONHΣEΩN ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL THN EPXOMENH EBΔOMAΔA 3 ΣEΠTEMBPIOY.
ΓIA ΔIEYKPINHΣEIΣ MΠOPEITE NA EΠIKOINΩNHΣETE ME TON K. ANTΩNH ΓIΩPΓAΛΛIΔH.
OΣOI ΔEN EXOYN KANEI AKOMH THN EΓΓPAΦH TOYΣ MΠOPOYN NA TO KANOYN ΣTHN ΠPΩTH ΠPOΠONHΣH ΣTO Pool Bar ΤΟΥ PASCAL.
ΣAΣ EYXAPIΣTOYME KΑΙ ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛH ΣXOΛIKH KΑΙ ΠOΔOΣΦAIPIKH XPONIA.


1 Ιουλίου 2018
Αφιέρωμα από το Balla.com για την ΣΧΟΛΗ μας! Με τους καλύτερους…
Η ομάδα του ELITE Goalkeepers Academy Cyprus κάνει σπουδαία δουλειά στην Λάρνακα με τους νεαρούς τερματοφύλακας να προπονούνται υπό τις καλύτερες συνθήκες δίπλα στους καλύτερους του είδους Αντώνη Γιωργαλλίδη, Γιώργο Παπασάββα, Μάριο Κουδελλή και Κώστα Παναγιώτου.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


1 Ιουλίου 2018
ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΟΝΙΑΣ & ΠΛΑΝΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL.


24 Ιουνίου 2018
YΠENΘYMIZOYME ΓIA TΗN AYPIANH (ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6) TEΛIKH ΓIOPTH TOY ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL ΩPA 7:30MM ΣTΟ ΘEATPO TΟΥ ΠAΣKAΛ Λ/KA (ΠOΛITIKH ENΔYMAΣIA).
OΛA TA ΠAIΔIA ΠΟΥ ΠEPAΣAN AΠO TΗN ΣXOΛH TEPMATOΦYΛAKΩN ΦETOΣ ΠPEΠEI NA ΠAPEYPEΘOYN ΓIA NA ΠAPOYN TO ΔIΠΛΩMA ΣYMMETOXHΣ KΑΙ TO METAΛΛIO TΟΥΣ ΩΣ EΠIΣHΣ KΑΙ TA EPΓOMETPIKA AΠOTEΛEΣMATA OΣOI EKANAN.
ΘA ΓINEI EΠIΣHΣ ANAΛYΣH TΗΣ XPONIAΣ KΑΙ TO ΠΛANO THΣ NEAΣ ΠEPIOΔOY.
AYPIO ΘA ΓINONTAI KΑΙ EΓΓPAΦEΣ ΓIA THN NEA XPONIA.


26 Μαΐου 2018
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 9:00-11:00πμ.
2ος Γύρος ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ “ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL” στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.


4 Μαΐου 2018
Οι κορυφαίοι τερματοφύλακες του Ayia Napa Soccer Festival 2018, οι οποίοι βραβεύτηκαν από την ELITE Goalkeepers Academy Cyprus.


27 Απριλίου 2018
Video analysis today Friday 27th April for the older goalkeepers from the ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.


5 Απριλίου 2018
Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μας κ ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ ήταν παρόν χτες στις βραβεύσεις του AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL 2018 όπου παράδωσε τα Κύπελλα σε όλους τους καλύτερους τερματοφύλακες του τουρνουά για την κάθε ηλικία.


29 Μαρτίου 2018
Το ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL χορηγεί φέτος το έπαθλο του καλύτερου τερματοφύλακα σε κάθε ηλικία στο AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL.


5 Φεβρουαρίου 2018
Πολύ σημαντικά τα συμπεράσματα τα οποία προήλθαν από τις ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ του ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL που έγιναν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο ELITE SPORTING CLUB στη Λάρνακα.
Από τα εξειδικευμένα αυτά τεστ έχουν βγει τόσο οι δυνατότητες του κάθε παιδιού ξεχωριστά όσο και κάποιες αδυναμίες οι οποίες θα δουλευτούν μέσω ειδικών προγραμμάτων προπόνησης. Το σημαντικότερο όμως είναι η βελτίωση που θα κάνουν όλα τα παιδιά, η οποία θα μετρηθεί και θα συγκριθεί από την δεύτερη φάση των ΕΡΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ η οποία θα επαναληφθεί στο τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου τον Ιούνιο 2018.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους υπεύθυνους της Σχολής Τερματοφυλάκων ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL για την άψογη διοργάνωση αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.


26 Ιανουαρίου 2018
ANAKOINΩΣH: ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ.
ENHMEPΩNOYME OTI TΗN KYPIAKH 4 ΦEB 3-5MM ΘA ΓINOYN EPΓOMETPIKEΣ EΞETAΣEIΣ OΛΩN TΩN TEPMATOΦYΛAKΩN TΗΣ AKAΔHMIAΣ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL.
OI EΞETAΣEIΣ EINAI ΠPOΑΙPΕTIKEΣ ME EΠIΠΛEON KOΣTOΣ ΓIA KAΘE ΦOPA KΑΙ ΣYNIΣTOYME ΣE OΛA TΑ ΠAIΔIA NA ΣYMMETEXOYN KAΘOTI ΘA MΠOPOYME NA ΔOYME TOΣO TΙΣ AΔYNAMIEΣ OΣO KΑΙ TΗN BEΛTIΩΣH ΠΟΥ ΘA KANOYN MEXPI TΟ TEΛOΣ TΗΣ ΠEPIOΔOY OΠOY KΑΙ ΘA TIΣ EΠANAΛABOYME ETΣI ΩΣTE NA ΔOYME TΗN ΔIAΦOPA.
ΠΛHPOΦ. A ΓIΩPΓAΛΛIΔHΣ 99533343.


6 Νοεμβρίου 2017
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΩΡΓΑΛΛΙΔΗ, ΕΙΧΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΩ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ VIDEO ANALYSIS ME ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤO ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL CYPRUS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ 10 ΚΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.


2 Νοεμβρίου 2017
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TIΣ ΠAPAΣKEYEΣ 3, 10, 17 NOEMBPIOY ΩPA 7:00MM, EXOYN ΠPOΓPAMMATIΣTEI AΠΟ TΟ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL, ΣE AIΘOYΣA TΟΥ ELITE SPORTING CLUB ΣTΟ PASCAL LARNAKA, ΣEMINAPIA ME ΘEΩPIEΣ KΑΙ VIDEO ANALYSIS TEPMATOΦYΛAKΩN ΓIA TΟΥΣ TEPMATOΦYΛAKEΣ TΗΣ AKAΔHMIAΣ MAΣ.
H ΠAPOYΣIA OΛΩN TΩΝ ΠAIΔIΩN (OXI ΓONEΩN) AΠΟ TΗΝ HΛIKIA 2007 KΑΙ ANΩ KPINETAI AΠAPAITHTH ENΩ ΓIA TΙΣ MIKPOTEPEΣ HΛIKIEΣ 2008 KΑΙ KATΩ ΘA ΓINEI ΠAPOMOIO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣE METAΓENEΣTEPO ΣTAΔIO.


31 Οκτωβρίου 2017
Λόγοι και παράγοντες που εμποδίζουν το κυπριακό ποδοσφαιρικό ταλέντο να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, έτσι ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στο πιο ψηλό επίπεδο. Μια σύντομη αλλά ουσιαστική συνέντευξη στο BALLA.com του κ Μάριου Κουδελλή εκ των Υπευθύνων της Ακαδημίας ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL CYPRUS.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


19 Οκτωβρίου 2017
To ποδόσφαιρο είναι χαρά.
Το ποδόσφαιρο πρώτα από όλα τα άλλα είναι διασκέδαση...
Στην ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus ο Αντώνης Γιωργαλλίδης και οι συνεργάτες θέλουν να μεταφέρουν πρώτιστα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές την αγάπη για το άθλημα και να διασκεδάζουν κάθε στιγμή.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


19 Οκτωβρίου 2017
Οι ατομικές προπονήσεις είναι αναγκαίες.
Ο τεχνικός διευθυντής της σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και συνεργάτης του Αντώνη Γιωργαλλίδη στην ακαδημία τερματοφυλάκων Elite Goalkeepers Academy Cyprus μίλησε στην κάμερα του Balla για την σημασία της εκγύμνασης των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


18 Οκτωβρίου 2017
Γιωργαλλίδης, Κασίγιας και Μπουφόν!
Τρεις νεαροί τερματοφύλακες από την ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus μίλησαν στην κάμερα του Balla για την θέση και την επιλογή της ακαδημίας αλλά και τα πρότυπά τους.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


17 Οκτωβρίου 2017
Ήταν ένα όνειρο η ακαδημία τερματοφυλάκων.
Ο Αντώνης Γιωργαλλίδης μίλησε στην κάμερα του Balla για την δημιουργία ακαδημίας τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus.
Ο Κύπριος διεθνής τερματοφύλακας ανέφερε ότι η δημιουργία της ακαδημίας ήταν ένα προσωπικό όνειρο, τόνισε ότι πρώτιστος στόχος είναι η τεχνικοτακτική κατάρτιση των νεαρών, και μίλησε για την έμφαση που πρέπει να δοθούν στις ακαδημίες, τον τομέα της ψυχολογίας, την εξέλιξη της συγκεκριμένης θέσης αλλά και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι προπονητές τερματοφυλάκων.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


16 Οκτωβρίου 2017
Η ιδιάζουσα θέση του τερματοφύλακα.
Κάθε ομάδα που θέλει να διακριθεί χρειάζεται ένα σταθερό τερματοφύλακα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη κάθε τερματοφύλακα αποτελεί η σκληρή και ποιοτική προπόνηση.
Κατά την επίσκεψη του Balla στην ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE Goalkeepers Academy Cyprus παρακολουθήσαμε την προπόνηση και καταγράψαμε μερικά σημαντικά στοιχεία για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις τερματοφυλάκων στις μικρές ηλικίες.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


31 Αυγούστου 2017
Πώς ήσουν και πώς έγινες… Αντώνη Γιωργαλλίδη;
Προς τα 36 του χρόνια βαδίζει ο διεθνής πορτιέρο της ΑΕΚ και εξακολουθεί να αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει γεννήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


29 Αυγούστου 2017
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 70007252.


15 Αυγούστου 2017
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ 70007252.


2 Μαΐου 2017
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΥ ELITE GOALKEEPERS ACADEMY CYPRUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017/18 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪ́ΟΥ 2017, ΩΡΑ 11:00πμ ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA.


6 Απριλίου 2017
Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ στους ELITE GOALKEEPERS ACADEMY CYPRUS που εδρεύουν στην ΛΑΡΝΑΚΑ στο ELITE SPORTING CLUB στις εγκαταστάσεις του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA, για την σωστή εκπαίδευση και προπόνηση ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ. Πληροφορίες στο τηλ 70007252.


5 Απριλίου 2017
Η Ακαδημία ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ "ELITE GOALKEEPERS ACADEMY CYPRUS" ευχαριστεί θερμά τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της, που είναι:
- το περίπτερο ΤΑΣΙΑ
- τα αθλητικά είδη ΠΑΜΠΟΡΗΣ SPORTS
- και η EDUCYBER EDUCATION


Για παλαιότερες ανακοινώσεις κάντε κλικ εδώ ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook.

Greek English Russian