Tuesday, 07 April 2020

Judo

 

25 Αυγούστου 2019
MARTIAL ARTS at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.
OPEN DAY 1st Sept (Sunday 9-11am).
TEL 70007590.


28 Ιανουαρίου 2019
JUDO ELITE SPORTING CLUB LARNAKA. Participates at CHRISTODOULIDES INTERNATIONAL JUDO TOURNAMENT on SUNDAY 27th January 2019. Congratulations to our athletes:
MIKAELA KLEANTHOUS
CONSTANTINOS KOURMOUZIS
KYRIACOS POYIATZIS
MICHAEL ANTONIS KOUDELLIS
We thank also our coach Mr CHARALAMBOS ZENONOS.


9 Ιανουαρίου 2019
JUDO OPEN CLASS TRAINING CHILDREN & PARENTS.


2 Δεκεμβρίου 2018
Το JUDO ELITE SPORTING CLUB LARNAKA στις Βραβεύσεις της Παγκύπριας Ομοσπονδίας JUDO!


28 Νοεμβρίου 2018
Ζητείται προπονητής ή προπονήτρια JUDO στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA στο PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA.
ΤΗΛ 70007590 / 99637865.


9 Οκτωβρίου 2018
JUDO ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.
Συμμετοχή στο Τουρνουά Κιτιον Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 με τους αθλητές μας ΜΑΡΚΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ και ΜΙΚΑΕΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ.


17 Μαρτίου 2018
JUDO TOURNAMENT at XYLOTYMBOU from ZEN JUDO ACADEMY. Our JUDOKA from ELITE SPORTING CLUB JUDO were there! Congratulations...


5 Φεβρουαρίου 2018
Αναβάθμιση ΖΩΝΩΝ των αθλητών και αθλητριών του JUDO ELITE SPORTING CLUB LARNAKA το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή κ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΑΝΤΗ.


21 Ιανουαρίου 2018
Συγχαρητήρια στους ΑΘΛΗΤΕΣ JUDO του ELITE SPORTING CLUB LARNAKA, ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΡΚΟ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟ και ΜΙΚΑΕΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ για την συμμετοχή τους αλλά και την μεγάλη τους προσπάθεια στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ JUDO που διοργανώθηκαν το Σάββατο 20/1/2018 στο ΛΕΥΚΩΘΕΟ στη Λευκωσία από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.
Σημαντικές οι εμπειρίες για όλα τα παιδιά μας, ενώ για την ιστορία η ΜΙΚΑΕΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ κέρδισε την πρώτη θέση και οι ΜΑΡΚΟΣ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ την πέμπτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΑΝΤΗ για την πολύ καλή δουλειά του.


10 Δεκεμβρίου 2017
Judo ELITE SPORTING CLUB LARNAKA! Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες μας που συμμετείχαν στους αγώνες JUDO ALONAGRA 2017, ως επίσης και στον προπονητή μας ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΤΑΝΤΗ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 2η θέση.
ΜΙΚΑΕΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ 3η θέση.
ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 4η θέση.
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση των ΑΓΩΝΩΝ.


3 Δεκεμβρίου 2017
Ακόμη μια επιτυχημένη εκδήλωση της ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ με την βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2017 αλλά και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. Η εκδήλωση έλαβε μέρος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ και παρόν ήταν φυσικά και η δική μας ΣΧΟΛΗ JUDO ELITE SPORTING CLUB η οποία βραβεύθηκε για τη ενεργό δράση της στο άθλημα.


21 Νοεμβρίου 2017
JUDO at ELITE SPORTING CLUB (from 4 years old, boys & girls)
REGISTRATIONS at TEL 70007590.


14 Οκτωβρίου 2017
Σεμινάριο και συνάντηση είχαν σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου όλα τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ JUDO της Κύπρου στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ στη Λευκωσία όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση και προώθηση του αθλήματος στην Κύπρο. Παρόν ήταν και το JUDO ELITE SPORTING CLUB το οποίο συγχαίρει το διοικητικό συμβούλιο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΟΤ για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια.


26 Αυγούστου 2017
Το JUDO ELITE SPORTING CLUB ευχαριστεί την ΠΟΤ (ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ JUDO) για την συνεχή βοήθεια και στήριξη που παρέχει στα ΣΩΜΑΤΕΙΑ και στους ΑΘΛΗΤΕΣ της. Ειδικές ευχαριστίες στην Επιτροπή και σε όλα τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ τα οποία με την προοδευτικότητα τους "έσπρωξαν" αρκετά μπροστά το άθλημα του JUDO τα τελευταία δυο χρόνια. Ειδικότερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο κύριο Σώτο Τρικομίτη και στον Τεχνικό Διευθυντή κύριο Χρίστο Χριστοδουλίδη.


29 Μαΐου 2017
Αναβαθμίσεις ΖΩΝΩΝ σήμερα 29 ΜΑΙΟΥ 2017 στο ELITE SPORTING CLUB JUDO ACADEMY. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.


28 Μαΐου 2017
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΕΛΛΗ V το οποίο διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ELITE SPORTING CLUB στη ΛΑΡΝΑΚΑ. Στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ έλαβαν μέρος εκατό περίπου κορίτσια απο 4 χρόνων και άνω απο όλη την ΚΥΠΡΟ και το εξωτερικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μαζεύτηκαν χρήματα για το Σύνδεσμο "Ενα Όνειρο μια Ευχη"!
Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του Τουρνουά που είναι πρώτα τα κορίτσια που συμμετείχαν, τους προπονητές και υπεύθυνους ακαδημιών JUDO, την ομοσπονδία JUDO, τους διαιτητές, φυσιοθεραπευτές, την Γραμματεία και ειδικά τους Χορηγούς μας: PETROLINA, ERGOPAL HOME ACCESORIES LTD, TECOMA TOURIST SERVICES LTD, VISION OPTICAL BOUTIQUE, OCEAN BASKET, JUDO 4 KAPPA, ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ), ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.


30 Απριλίου 2017
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ JUDO, ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4/2017, JUDO ELITE SPORTING CLUB LARNAKA. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ:
-48 kg
2η Ελενα Παπαχριστοδουλου
3η Σοφια Μαρια Γεωργιου
-52kg
2η Αναστασια Κουννα
3η Αντζελινα Κωστα
4η Κυριακη Θουπου
-63 kg 4η Ναγια Πελεκανου
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτρια τους κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.


23 Μαρτίου 2017
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Μαρτίου 2017 από το JUDO ELITE SPORTING CLUB Σεμινάριο προς τους γονείς και τα παιδιά με θέμα "Κανονισμοί Διαιτησίας" από τον κ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. Στο Σεμινάριο αναπτύχθηκαν επίσης και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν το άθλημα του JUDO με σκοπό τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς να το γνωρίσουν καλύτερα. Παραδόθηκαν επίσης οι ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ των παιδιών οι οποίες έγιναν τον Μάρτιο και θα επαναληφθούν τον Ιούνιο για να δούμε και με αριθμούς την βελτίωση των παιδιών.


4 Μαρτίου 2017
Οι πρώτες ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ έγιναν στα παιδιά του JUDO του ELITE SPORTING CLUB την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ. Οι εν λόγω μετρήσεις έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση των παιδιών σε διάφορα θέματα όπως την δύναμη, την εκρηκτικότητα, την ευλυγισία, την αντίδραση, την αντοχή αλλά και άλλους παράγοντες που έχουν σχέση με το άθλημα του JUDO. Οι εξετάσεις αυτές θα επαναληφθούν στο τέλος της φετινής περιόδου με σκοπό να συγκρίνουμε την βελτίωση των παιδιών που θα κάνουν μέσω των ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ αλλά και των ΑΓΩΝΩΝ.


28 Ιανουαρίου 2017
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ELITE SPORTING CLUB στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ που διεξήχθη στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ σήμερα 28 Ιανουαρίου 2017.
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μας ηλικιών 2009-2012 συμμετείχαν στο RANDORI FUN DAY όπου εκπαιδευτήκαν αλλά και διασκέδασαν παράλληλα ενώ τα πιο μεγάλα παιδιά ηλικιών 2007-2008 αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΥΚΑ (ΧΡΥΣΟ)
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΧΑΛΚΙΝΟ)
- ΤΕΥΚΡΟΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ)
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΟΥΚΑ (ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)
Ευχαριστίες στην προπονήτρια μας κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ για τα αποτελέσματα αλλά και για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας.


22 Ιανουαρίου 2017
Το JUDO ELITE SPORTING CLUB παρόν στο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ & ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ JUDO δια μέσου της προπονήτριας του ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.


29 Δεκεμβρίου 2016
Ένα πολύ ξεχωριστό μάθημα έγινε στο JUDO του ELITE SPORTING CLUB την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2016, όπου τα παιδιά γυμνάστικαν και έκαναν το μάθημα τους, όπως πάντα μαζί με την προπονήτρια τους κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ, αλλά αυτή την φορά και μαζί με τους γονείς τους. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς οι οποίοι απόλαυσαν το μάθημα μαζί με τα παιδιά τους και είδαν ακριβώς τί είναι το JUDO. Θα δωθεί στους γονείς το ΑΛΠΟΥΜ με όλο το φωτογραφικό υλικό για να μπορούν να το παραγγείλουν εάν το επιθυμούν.
Ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία πάντα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.


18 Δεκεμβρίου 2016
Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία χθες, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ JUDO στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, βραβεύθηκαν οι ΑΘΛΗΤΕΣ και ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ του JUDO όλων των ηλικιών που διακρίθηκαν με την επίδοση και απόδοση τους.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και παιδιά που φοιτούν ή και φοίτησαν στο Αθλητικό ΤΜΗΜΑ του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA όπως οι ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ του JUDO ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΝΝΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΔΕΛΛΗ και ΠΟΛΑ ΚΩΣΤΑ, οι οποίες ανήκουν στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ELITE SPORTING CLUB με προπονήτρια την κα. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ και η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ του JUDO ΒΑΣΙΑ ΚΟΥΡΡΗ της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ JUDO ΚΙΤΙΟΝ με προπονητή τον κο. ΜΑΡΙΝΟ ΠΙΠΟΝΑ.


3 Δεκεμβρίου 2016
Με 6 αθλητές συμμετείχε σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2016 η ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ELITE SPORTING CLUB στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ALONAGRA που διοργανώνεται από τον Σύλλογο Κερύνεια στη Λευκωσία.
Οι αθλητές μας ήταν των μικρών ηλικιών και έδειξαν οτι είναι σε πολύ καλό δρόμο αφού διακρίθηκαν τόσο με την απόδοση τους στους αγώνες που έκαναν όσο και με τα αποτελέσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιδιών:
Πρώτες θέσεις με ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ:
Αχιλλεας Βαρδακης
Δανιηλ Αναξαγορου
Δεύτερη θέση με ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ:
Αντωνης Αντωνιου
Τρίτες Θέσεις με ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ:
Τευκρος Αναξαγορου
Χρυσιλια Κυριακου
Ναγια Πελεκανου
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια τους κ ΔΕΔΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.


29 Νοεμβρίου 2016
Βραβεύσεις των κορυφαίων Αθλητών σήμερα 29 Νοεμβρίου 2016 από τον ΔΗΜΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ σε μια σεμνή εκδήλωση και οι Αθλήτριες μας του JUDO ELITE SPORTING CLUB Αναστασια Κουννα και Αναστασια Κουδελλη τιμήθηκαν για τις διακρίσεις που είχαν στην περσινή χρονιά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και στην προπονήτρια τους κ Δεσποινα Καιττανη. Στις φωτογραφίες μαζί με την προπονήτρια τους ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ, τον υπεύθυνο του ELITE SPORTING CLUB ΜΑΡΙΟ ΚΟΥΔΕΛΛΗ και τον πρόεδρο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ JUDO κ ΣΩΤΟ ΤΡΙΚΩΜΗΤΗ.


6 Νοεμβρίου 2016
Συμμετοχή του JUDO ELITE SPORTING CLUB στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUDO U15 που διεξήχθει χτες Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στη Λευκωσία.
Στο εν λόγω ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ συμμετείχαν οι ακόλουθοι αθλητές και αθλήτριες μας:
Κυριακή Θουπου, Έλενα Παπαχριστοδούλου, Χριστιανα Κουδελλη και Χριστος Χριστου.
Την 3η θέση πήρε η ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΟΥΠΟΥ στα -48kg.
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτρια μας κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ αλλά και για την προετοιμασία των αθλητών στους αγώνες.


23 Οκτωβρίου 2016
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ JUDO ELITE SPORTING CLUB που συμμετείχαν σήμερα στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDΟ KITION! Σημασία έχει η προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά και η προπονήτρια τους κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ και οπωσδήποτε η συνεχής βελτίωση τους.


8 Οκτωβρίου 2016
International Famagusta Judo Tournament! To ELITE SPORTING CLUB JUDO είναι παρόν με τους αθλητές και αθλήτριες:
Τευκρος Αναξαγορου, Δανιηλ Αναξαγορου, Κυριακος Φλουρεντζου, Αντωνης Αντωνιου, Κυριακος Αδαμου, Αγαπιος Φλωριδης και Ανδρέας Θωμα.


18 Σεπτεμβρίου 2016
Η αθλήτρια μας του ELITE SPORTING CLUB JUDO ΝΑΓΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ αλλα και μαθήτρια του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA, κέρδισε σήμερα 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 την 3η θέση στους παγκόσμιους αγώνες JU JITSU (Cadets U15) που έγιναν στη ΛΑΡΝΑΚΑ. Συγχαρητήρια τόσο στην αθλήτρια μας για την μεγάλη αυτή διάκριση οσο και στην προπονήτρια της κα. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ για την πολύ καλή δουλειά.


3 Ιουλίου 2016
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του JUDO που συμμετείχαν στο Τουρνουά στη ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. Θερμές ευχαριστίες όμως στη δική μας αθλήτρια του ELITE SPORTING CLUB Αναστασία Κουννά η οποία μας έκανε περήφανους με τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά. Συγχαρητήρια επίσης στη προπονήτρια μας κα. Δέσποινα Καιττάνη που με την πολύ καλή δουλειά της ανέβασε την ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO ELITE SPORTING CLUB στις ψηλότερες θέσεις μεταξύ των ακαδημιών JUDO στην Κύπρο.


2 Ιουλίου 2016
Αναβάθμιση ζωνών έγινε στο τελευταίο μάθημα του JUDO του ELITE SORTING CLUB με όλα τα παιδιά να περνούν με επιτυχία τις εξετάσεις και να παίρνουν μαζί με την νέα τους ζώνη και το ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO.
Τα μαθήματα επαναρχίζουν την 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ενώ οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται στο τηλ 70007590.


28 Μαΐου 2016
Οι Αθλήτριες του JUDO ELITE SPORTING CLUB και του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA στην Αθήνα στο Διεθνές Τουρνουά JUDO ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μαζί με την προπονήτρια τους κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου 2016.
Πολύ καλές οι εμφανίσεις των αθλητριών μας οι οποίες άφησαν άριστες εντυπώσεις αλλά το κυριότερο ήταν οι εμπειρίες που αποκόμισαν απο το εν λόγω τουρνουά.
Νάγια Πελεκάνου (ΧΑΛΚΙΝΟ)
Μαρία Σοφία Γεωργίου (ΑΡΓΥΡΟ)
Κυριακή Θούπου
Αναστασία Κουννα (ΑΡΓΥΡΟ)
Αγγελίνα Κώστα (ΧΑΛΚΙΝΟ)
Επίσης η ΒΑΣΙΑ ΚΟΥΡΡΗ και οι ILIA & ALEXEI GLADISHIEV της ακαδημίας JUDO KITION με προπονητή το κ. Μαρίνο Πιπονα και επίσης αθλητές του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA πήραν ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ στις κατηγορίες τους.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά...!!!


10 Απριλίου 2016
Διεξήχθηκαν σήμερα Σάββατο 9/4/16 οι ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ JUDO (cadets 1999-2001) γεννηθέντες 2002-2003 και το JUDO του ELITE SPORTING CLUB συμμετείχε με 6 αθλητές και αθλήτριες.
Πολύ καλές εμφανίσεις από όλα τα παιδιά:
- Anastasia Kounna Πρώτη θέση -48kg
- Anastasia Koudelli Δεύτερη θέση -48kg
- Anjelina Costa Δεύτερη θέση -40kg
- Sofia Maria Georgiou Τρίτη θέση -40kg
- Marios Petrou
- Kyriaki Thoupou
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στην προπονήτρια τους κα. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.
Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται στο JUDO για αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών από 4 χρονών και άνω στο τηλ 70007590.


20 Μαρτίου 2016
Αθλήτριες του JUDO του ELITE SPORTING CLUB οι οποίες φοιτούν και στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του PASCAL English School LARNAKA συμμετείχαν το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στους αγώνες JUDO National Juniors Championship 2016 (U21). Πολύ καλά τα αποτελέσματα αφού οι αθλήτριες μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΝΝΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΔΕΛΛΗ κέρδισαν ΧΡΥΣΟ και ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ αντίστοιχα. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονήτρια του JUDO ELITE SPORTING CLUB κυρία Δέσποινα Καιττάνη.


20 Μαρτίου 2016
Η ομάδα JUDO του ELITE SPORTING CLUB με προπονήτρια την κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ ταξίδεψαν σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στη Δερύνεια όπου συμμετείχαν στο JIU-JITSU STRAWBERRY CHAMPIONSHIP. Πολύ καλά τα αποτελέσματα αλλά και οι εμπειρίες που πήραν τα μικρά παιδιά από το συγκεκριμένο τουρνουά.
3 ΧΡΥΣΑ, 3 ΑΡΓΥΡΑ και 2 ΧΑΛΚΙΝΑ είναι ο απολογισμός:
ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Ανδρέας Λουκά, Χριστίνα Λουκά, Κυριάκος Φλουρέντζου.
ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Αλέξανδρος Σάββα, Νικόλας Λουκά, Αντώνης Αντωνίου.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: Δανιήλ Αναξαγόρου, Αντώνης Φράγκος.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια τους κυρία Δέσποινα Καιττάνη για την πολύ καλή δουλειά που γίνετε στην ακαδημία JUDO αλλά και για τα αποτελέσματα που φέρνουν τα παιδιά.


20 Φεβρουαρίου 2016
Παγκύπριοι αγώνες JUDO ανδρών και γυναικών σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2016 στη Λευκωσία με το ELITE SPORTING CLUB να δίνει και πάλι το παρόν του. Οι αθλήτριες μας για ακόμη μια φορά απέδειξαν στους αγώνες τους την πρόοδο που έχουν κάνει μέσα απο τις ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ κατακτώντας μάλιστα και κάποιες σημαντικές θέσεις.
Αναλυτικά:
Πόλα Κώστα 2η θέση
Αναστασία Κουδελλή 3η θέση
Κατερίνα Νικηφόρου 4η θέση
Αναστασία Κουννά 5η θέση
Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στην προπονήτρια τους κυρία Δέσποινα Καϊττάνη.


02 Φεβρουαρίου 2016
Η ομάδα Judo του ELITE SPORTING CLUB συμμετείχε το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Ιανουαρίου σε τουρνουά Judo στη Λευκωσία με τα παιδιά να αγωνίζονται και να έχουν και αρκετές επιτυχίες!
Συγκεκριμένα:
Anjelina Costa 1st place
Kyriaki Thoupou 2nd Place
Nayia Pelekanou 3rd place
Christina Louka 2nd place
Andreas Louka 3rd place


21 Δεκεμβρίου 2015
Μια ξεχωριστή προπόνηση είχαν σήμερα τα παιδιά του JUDO του ELITE SPORTING CLUB αφού προπονήθηκαν μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι συμμετείχαν κανονικά σε όλο το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της προπόνησης υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κ. Δέσποινας Καιττάνη. Οι γονείς ήρθαν πιο κοντά στο άθλημα του JUDO βλέποντας τις τεχνικές του αλλά και άλλα σημαντικά στοιχεία. Όλοι απόλαυσαν την προπόνηση, μικροί και μεγάλοι, αφού ήταν κάτι το πολύ ξεχωριστό και ωραίο.
Οι ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ θα συνεχιστούν κανονικά αυτή την εβδομάδα μέχρι και την Τετάρτη (21,22,23 Δεκ) ως επίσης και την άλλη εβδομάδα (28,29,30 Δεκ).


11 Δεκεμβρίου 2015
Το JUDO του ELITE SPORTING CLUB παρόν και φέτος στην εκδήλωση του ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ που έγινε σήμερα 11 Δεκεμβρίου 2015, για τους βραβευθέντες αθλητές της χρονιάς.
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν αθλητές και αθλήτριες του JUDO του ELITE SPORTING CLUB που διακρίθηκαν σε διάφορα τουρνουά στη Κύπρο και στο εξωτερικό.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους και στη ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ τους κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.


29 Νοεμβρίου 2015
Ακόμη μια επιτυχία για τις Αθλήτριες του JUDO του ELITE SPORTING CLUB και την ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ τους κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ, όπου πέτυχαν 1η και 2η θέση στο "International JUDO Tournament Cyprus".
Στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχαν 60 αθλητές και αθλήτριες του JUDO από 8 χώρες.
Συγκεκριμένα η ΠΟΛΑ ΚΩΣΤΑ πήρε την 1η θέση στα -57kg και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΝΝΑ τη 2η θέση στα -52kg.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στη ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ τους για τις επιτυχίες που μας χαρίζουν.


23 Νοεμβρίου 2015
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για Αναβάθμιση ΖΩΝΩΝ σήμερα 23 Νοεμβριου 2015, για τα παιδιά του JUDO στο ELITE SPORTING CLUB. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στη ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ τους κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.
Στόχος της Ακαδημίας μας είναι τα παιδιά να περνούν καλα και να απολαμβάνουν το άθλημα του JUDO, σε συνδυασμό με την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης αλλά και των τεχνικών της πιο διαδεδομένης Πολεμικής Τέχνης.


1 Νοεμβρίου 2015
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10/2015, 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ JUDO του Elite Sporting Club ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ κ ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΙΠΟΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (1,2,15) ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ. ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ.


9 Σεπτεμβρίου 2015
Judo στο ELITE SPORTING CLUB. Για αγόρια και κορίτσια...!!!
ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο τηλ 70007590.


3 Σεπτεμβρίου 2015
JUDO στο ELITE SPORTING CLUB με μόνο 25€ το μήνα. Για αγόρια και κορίτσια από 4 χρόνων μέχρι 18 χρόνων...!!!
ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο τηλ 70007590.


12 Αυγούστου 2015
JUDO στο SUMMER SCHOOL του ELITE SPORTING CLUB γραμμένο με τα παιδια του Καλοκαιρινού Σχολείου τα οποία φαίνεται να το απολαμβάνουν και να περνούν υπέροχα με όλες τις δραστηριότητες του SUMMER SCHOOL.


21 Ιουλίου 2015
JUDO στο SUMMER SCHOOL του ELITE SPORTING CLUB...!!!


16 Ιουλίου 2015
JUDO στο SUMMER SCHOOL του ELITE SPORTING CLUB...!!!


11 Ιουνίου 2015
Συνάντηση παιδιών και γονέων σήμερα 11 Ιουνίου 2015 για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ JUDO του ELITE SPORTING CLUB που λειτουργεί για 2η χρονιά στις εγκαταστάσεις του PASCAL ENGLISH SCHOOL στη Λάρνακα.
Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Μάριος Κουδελλής και Δέσποινα Καιττάνη που είναι και η προπονήτρια JUDO, τίμησαν τα παιδιά με την παράδοση διπλώματος συμμετοχής.
Στη συνάντηση δόθηκε έντυπο υλικό ενώ αναπτύχθηκαν και θέματα που αφόρουν την φιλοσοφία της Ακαδημίας που είναι η άθληση των παιδιών σε ένα υγειές και ασφαλές περιβάλλον, την διατροφή των αθλητών, την ψυχολογία των παιδιών στους αγώνες και η συνεχής άθληση ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.
Έγιναν επίσης οι επανεγγραφές για τη νέα περίοδο η οποία αρχίζει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρι.


25 Μαΐου 2015
Η αθλήτρια του JUDO του ELITE SPORTING CLUB και μαθήτρια του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNACA, ΠΟΛΑ ΚΩΣΤΑ συμμετείχε το Σάββατο 23 Μαΐου στο Διεθνές Τουρνουά JUDO που διεξήχθη στην Ηλιούπολη στην Αθήνα. Η αθλήτρια μας πήγε πάρα πολύ καλά αφού πήρε την τρίτη θέση έχοντας δυο νίκες στο ενεργητικό της πάνω σε δυο Ισραηλινές αθλήτριες.


17 Μαΐου 2015
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO ELLI III το Σάββατο 16 Μαΐου από το ELITE SPORTING CLUB στις Εγκαταστάσεις του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNACA. Ευχαριστούμε τις αθλήτριες του JUDO οι οποίες συμμετείχαν και τους προπονητές τους για την άψογη συνεργασία. Ευχαριστίες επίσης σε όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες στην Προπονήτρια μας κα. Δέσποινα Καιττάνη η οποία ήταν η πρωτεργάτης του Τουρνουά.


11 Μαΐου 2015
Δυο 2ες θέσεις κέρδισαν οι Αθλήτριες JUDO του ELITE SPORTING CLUB στους Παγκύπριους Αγώνες JIOU JITSOU που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα.
Η ΠΟΛΑ ΚΩΣΤΑ στα 57kg και η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΝΝΑ στα 52kg.


9 Μαρτίου 2015
Ετοιμασίες για αναβάθμιση των Ζωνών των παιδιών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ JUDO στο ELITE SPORTING CLUB το Σάββατο 14/03/15 και ώρα 3:00μμ.


1 Μαρτίου 2015
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUDO (Cadets) στο γήπεδο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Λευκωσία.
Το ELITE SPORTING CLUB έδωσε το παρόν του, μαζι με την προπονήτρια του κυρία Δέσποινα Καιττάνη και την παρουσία 7 αθλητριών JUDO οι οποίες είναι και μαθήτριες του Αθλητικού Τμήματος του PASCAL English School Larnaca.
Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και αναφέρονται πιο κάτω:
Στην κατηγορία -44kg: 1η Βασια Κουρρη, 2η Αννα Σαββα, 3η Αναστσια Κουδελλη.
Στη κατηγορία -48kg: 1η Μαριλενα Παπαχριστοδουλου, 2η Αναστασια Κουννα.
Στη κατηγορία -52kg: 2η Πολα Κωστα.
Στη κατηγορία -63kg: 3η Μαρια Μανεντζου.
Οι δυο πρώτες θέσεις θα συμμετάσχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα JUDO που θα γίνει τον Ιούνιο στη Βουλγαρία.


15 Φεβρουαρίου 2015
Στο τουρνουά "CYPRUS INTERNATIONAL JUDO TOURNAMENT 2015 FEBRUARY 14-15 που διοργάνωσαν οι “MAVROMATIS AND CHRISTODOULIDES JUDO ACADEMY” στη Λευκωσία συμμετείχε το περασμένο Σάββατο 14 Φεβρουαρίου η Ακαδημία JUDO του ELITE SPORTING CLUB με την προπονήτρια τους κυρία Δέσποινα Καιττάνη. Τα παιδιά έδειξαν να είναι σε πολύ καλό δρόμο ενώ η πολύ καλή δουλειά συνεχίζεται καθημερινά στις προπονήσεις.


18 Ιανουαρίου 2015
Το Παγκύπριο Σεμινάριο Προπονητών JUDO που έγινε στη Λευκωσία στις 13-17 Ιανουαρίου 2015 παρακολούθησε η προπονήτρια JUDO του ELITE SPORTING CLUB Δέσποινα Καιττάνη. Στο σεμινάριο δίδαξε ο Προπονητής της Εθνικής Γαλλίας ενώ ήταν κάτω από την οργάνωση της Παγκύπριας Ομοσπονδίας JUDO και το παρακολούθησαν σχεδόν όλοι οι προπονητές.


23 Νοεμβρίου 2014
Η αθλήτρια JUDO του ELITE SPORTING CLUB Πόλα Κώστα, συμμετείχε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 στο Διεθνές Τουρνουά JUDO (Cyprus International JUDO Tournament 2014), κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία κάτω των 52kg. Στο τουρνουά που διεξήχθη στην Λευκωσία συμμετείχαν αθλήτριες από την Κυπρο, την Ελλάδα, το Καζακστάν, την Ρωσσία, τον Λίβανο, το Βέλγιο καθώς και από άλλες χώρες. Ευχαριστίες τόσο στην αθλήτρια μας όσο και στην προπονήτρια μας κυρία Δέσποινα Καιττάνη για την τιμητική διεθνή διάκριση η οποία ήρθε μέσα απο την σκληρή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται τόσο στο ELITE SPORTING CLUB όσο και στο Αθλητικό Τμήμα του PASCAL English School στη Λάρνακα όπου φοιτά η αθλήτρια.


18 Νοεμβρίου 2014
Μέσα στα πλαίσια της εκδήλωσης του Δήμου Αραδίππου που διοργάνωσε την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, για τους Αθλητές και Ομάδες του Δήμου που διακρίθηκαν κατά την περασμένη χρονιά, οι Αθλήτριες του JUDO του ELITE SPORTING CLUB Αναστασία Κουννά, Πόλα Κώστα, Μαριλένα Παπαχριστοδούλου, Άννα Σάββα και Θεοφανία Ζαχαρίου, βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις τους για το 2013.


02 Νοεμβρίου 2014
JUDO στο ELITE SPORTING CLUB με Προπονήτρια την κυρία Δέσποινα Καιττάνη, για κορίτσια και αγόρια άνω των 4 χρονών καθημερινώς στις εγκαταστάσεις του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNACA με μόνο 25€ το μήνα. Για πληροφορίες στο τηλ 70007590.


27 Οκτωβρίου 2014
Η αθλήτρια του ELITE SPORTING CLUB και μαθήτρια του Αθλητικού Τμήματος του PASCAL English School LARNAKA Πόλα Κώστα είναι η νικήτρια με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, στο 1ο ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JIU JITSU που έγινε στη Λευκωσία το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014.


26 Οκτωβρίου 2014
Η ομάδα JUDO του ELITE SPORTING CLUB συμμετείχε την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου στο "Παγκύπριο Φιλικό Τουρνουά Κίτιον 2014" με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για νεαρούς αθλητές που προπονούνται από μόλις ένα μήνα μέχρι και ένα χρόνο, τα αποτελέσματα κρίνονται πάρα πολύ ικανοποιητικά αφού η ομάδα είχε: 1 πρώτη θέση, 6 δεύτερες θέσεις, 11 τρίτες θέσεις και 8 τέταρτες θέσεις.


20 Οκτωβρίου 2014
Το ELITE SPORTING CLUB μαζί με το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ JUDO του PASCAL English School LARNAKA έχουν αναλάβει για φέτος τις παρουσιάσεις JUDO (Demonstrations) που γίνονται από το υπουργείο παιδείας σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, με σκοπό την προώθηση του Αθλήματος.
Η κ. Δέσποινα Καιττάνη, Προπονήτρια JUDO στο ELITE SPORTING CLUB και στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του PASCAL English School LARNAKA, μαζί με την ομάδα της θα κάνουν συνολικά 4 παρουσιάσεις στα Γήπεδα του ΚΟΑ στη Λευκωσία.


31 Αυγούστου 2014
Με 25€ το μήνα JUDO για αγόρια και κορίτσια απο 4 χρονών στο ELITE SPORTING CLUB με την κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΤΤΑΝΗ.
ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 5.00μμ-6.00μμ & 6.00μμ-7.00μμ.
ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 5.00μμ-6.00μμ & 6.00μμ-7.00μμ & 7.00μμ-8.00μμ.
Έναρξη 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Τηλ 70007590.


Greek English Russian