Wednesday, 27 May 2020

Νέα της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Λάρνακας

 


16 Μαΐου 2020
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
A. Παρά το γεγονός ότι με βάση το προηγούμενο διάταγμα οι προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους θα άρχιζαν 18/5, εντούτοις μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης, τις ακολουθούμε πιστά, θα περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα οι ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των προπονήσεων για τα παιδιά, για όλα τα αθλήματα. Μόλις έχουμε τελικές οδηγίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα για επανέναρξη.
B. Διευκρινίζουμε επίσης ότι απόφαση της ΚΟΠ για διακοπή του πρωταθλήματος Α κατηγορίας δεν έχει καμία σχέση με την συνέχιση των προπονήσεων στις ακαδημίες για τα παιδιά.
Γ. Μετά και την κανονική μας λειτουργία και μετά από αίτημα αρκετών γονέων, η ακαδημία μας θα παραμείνει ανοιχτή για όλο το καλοκαίρι (Ιούνιο, Ιούλιο, Άυγουστο), προσφέροντας δραστηριότητες και αθλήματα, για ολα τα παιδιά, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των οδηγιών και πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας.
Δ. Οι επιλογές που θα έχουν τα παιδιά για όλο το καλοκαίρι, θα είναι οι πιο κάτω:
1. Ποδόσφαιρο 5:00-8:00μμ (απόγευμα)
2. Κολύμβηση 4:00-7:00μμ (απόγευμα)
3. Συνδυασμός και των δυο πιο πάνω ποδοσφαίρου και κολύμβησης (απόγευμα)
4. Summer School 7:30πμ-3:00μμ (πρωινά)
5. Football swimming gymnastics summer camp 7:30πμ-3:00μμ (πρωινά)
6. Ατομικές προπονήσεις 6:00-8:00μμ (απόγευμα)
Ε. Όσον αφορά τις μεγάλες ηλικίες που θα αγωνίζονται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα U17/15/14 (2004/05, 2006, 2007/08), η προετοιμασία θα αρχίσει αρχές Ιουλίου με καθημερινές προπονήσεις, ενώ για τον Ιούνιο θα συνεχίσουμε 4 φορές την εβδομάδα, με ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και επανένταξης και με παιχνίδια στο γήπεδο όταν αυτά επιτραπούν.
ΣΤ. Ατομικές προπονήσεις, βάση των οδηγιών, μπορούμε να προσφέρουμε από τη Δευτέρα 18/5 στα γήπεδα μας, αφού αρκετοί γονείς εξέφρασαν επιθυμία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για οργάνωση της μέρας και ώρας. Το πρόγραμμα θα καλύπτει ατομική τεχνική και φυσική κατάσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα πιο πάνω στο τηλ 70007590 και 99637865.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας.


4 Μαΐου 2020
Ανακοίνωση επανέναρξης προπονήσεων:
Ίσως την περίοδο αυτή να καταλάβαμε όλοι την πραγματική αξία του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου αλλά και των φίλων μας. Στις 18/5 αναμένουμε την επιστροφή όλων των παιδιών στις προπονήσεις και σε σύντονο χρονικό διάστημα και σε φιλικά παιχνίδια.
- Επανέναρξη προπονήσεων 18/5.
- Κανονικό πρόγραμμα ωρών και ημερών.
- Θα ληφθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας στους χώρους και στις προπονήσεις.
- Η ακαδημία θα παραμείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι (Ιούνιο, Ιούλιο, Άυγουστο).
- Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδιάσουν μαθήματα κολύμβησης κατά τις απογευματινές ώρες αμέσως μετά το ποδόσφαιρο.
- Έναρξη κολύμβησης 18/5 κόστος 40 ευρώ μηνιαίως.
- Το Summer School και το Football, Swimming, Gymnastics Summer Camp αναμένεται να λειτουργήσoυν κανονικά κατά τις πρωινές ώρες 7:30πμ – 3:00μμ απο τις 22/6 μέχρι τις 28/8 (κόστος 50 ευρώ εβδομαδιαίως).
Για απορίες και πληροφορίες στο τηλ 99637865.


1 Μαΐου 2020
Ανακοίνωση επανέναρξης προπονήσεων:
- Επανέναρξη προπονήσεων 18/5.
- Κανονικό πρόγραμμα ωρών και ημερών.
- Θα ληφθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας στους χώρους και στις προπονήσεις.
- Η ακαδημία θα παραμείνει ανοιχτή όλο το καλοκαίρι (Ιούνιο, Ιούλιο, Άυγουστο).
- Όσοι επιθυμούν μπορούν να συνδιάσουν μαθήματα κολύμβησης κατά τις απογευματινές ώρες αμέσως μετά το ποδόσφαιρο.
- Έναρξη κολύμβησης 18/5, κόστος 40 ευρώ μηνιαίως.
- Το Summer School και το Football, Swimming, Gymnastics Summer Camp αναμένεται να λειτουργήσoυν κανονικά κατά τις πρωινές ώρες 7:30πμ – 3:00μμ απο τις 22/6 μέχρι τις 28/8 (κόστος 50 ευρώ εβδομαδιαίως).
Για απορίες και πληροφορίες στο τηλ 99637865.


18 Απριλίου 2020
Ευχές για ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από όλους τους προπονητές της ΣΧΟΛΗΣ μας. Έχουμε πεθυμίσει όλα τα παιδιά μας, θα τα πούμε ξανά σύντομα στο γήπεδο.


13 Απριλίου 2020
OLYMPIACOS SOCCER SCHOOLS WEB MEETING 9/4/2020
Σε καθημερινή βάση πλέον, η Ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες της, με τις Σχολές ποδοσφαίρου επαρχίας και εξωτερικού να παίρνουν σειρά την Πέμπτη 9/4. Παρόντος του υπεύθυνου Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνου, των συνεργατών του Έλσα Πιτσάκη, Χρήστου Σολωμού και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, πραγματοποιήθηκε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα σε 20 συμμετέχοντες, με την επικαιρότητα της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα που έχει λάβει κάθε Σχολή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Στο web meeting συμμετείχαν οι Σχολές από Σικάγο, Ουάσινγκτον, Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λειβαδιά, Λέσβο, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Χανιά και Χίο.
Μπορεί η δύσκολη πραγματικότητα να έχει βγάλει εκτός από το κανονικό τους πρόγραμμα τις «ερυθρόλευκες» Σχολές ποδοσφαίρου, ωστόσο στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων συνεχούς λειτουργίας τους, οι δράσεις –έστω και μέσω διαδικτύου- δεν γίνεται να σταματήσουν!


9 Απριλίου 2020
Follow and try the AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL JUGGLING CHALLENGE!
Η ONLINE ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ / ΤΗΕ ONLINE VERSION OF AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL
Το Τουρνουά Αγίας Νάπας σε προσκαλεί να συμμετέχει στο Juggling Challenge, κάνοντας όσα περισσότερα κοντρόλ με τη μπάλα μπορείς και να δημοσιεύσεις το βίντεο στα social media σου ή να το στείλεις στους επίσημους λογαριασμούς του Ayia Napa Soccer Festival. Ο νικητής κάθε ηλικιακής κατηγορίες θα κερδίσει δώρα από τον υποστηρικτή του Τουρνουά Sports Gear Cyprus
https://ayianapasoccerfestival.com/index.php/news/204-online
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


7 Απριλίου 2020
FOOTBALL BINGO for every day exercises!
Thank you NANA for the idea and the good job. It’s just very interested!


1 Απριλίου 2020
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ αλλά ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:
Θα θέλαμε μα σας ενημερώσουμε ότι παρά την ανακοίνωση της ΚΟΠ για ακύρωση όλων των παιδικών πρωταθλημάτων της, πρέπει όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας να συνεχίσουν τις ασκήσεις στο σπίτι, με πρώτιστο στόχο την υγεία τους αλλά και να διατηρηθούν σε μια ικανοποιητική φόρμα φυσικής κατάστασης.
2. Τώρα λόγω της κατάστασης είμαστε όλοι κλεισμένοι αλλά δεν θα μείνουμε για πάντα στο σπίτι. Κάποια στιγμή όλοι θα βγούμε έξω και όλα θα λειτουργήσουν όπως και πριν και τα πράγματα θα επανέλθουν στη φυσική τους ροή. 3. ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ / ΦΙΛΙΚΑ / ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΑΘΛΗΜΑΤΑ:
Για αυτό τον λόγο η Ακαδημία μας δεν σταματά να προγραμματίζει διαφορά πλάνα ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ & ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ αλλά και άλλων ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ, για όλους τους μήνες του καλοκαιριού (Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο), μέσα από διαφορά σενάρια και ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
4. Εκτός απροόπτου ολόκληρο το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν κανονικά πρωί και απόγευμα:
- Ποδόσφαιρο
- Κολύμβηση
- Football & Swimming Camp
- Γυμναστική στο Γήπεδο, στις αίθουσες και στο γυμναστήριο μας
- Summer School
- Όλα τα άλλα ΑΘΛΗΜΑΤΑ που προσφέρονται στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA
5. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (Κ14/15/16/17):
Για τις ηλικίες (2004/05, 2006, 2007/08) οι οποίες την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020/21, θα αγωνίζονται στο Παγκύπριο πρωτάθλημα της ΚΟΠ, η προετοιμασία θα αρχίσει αρκετά πιο νωρίς το καλοκαίρι.
6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
Επίσης όσοι έχουν πληρώσει για το Τουρνουά Αγίας Νάπας, σας ενημερώνουμε ότι όλα τα χρήματα (Συμμετοχής & Ξενοδοχείου) θα σας επιστραφούν ή αν εφόσον επιθυμείτε, θα μεταφερθούν ως πληρωμές για τους επόμενους μήνες, ανάλογα και με το πότε τελικά θα επαναρχήσουμε τις προπονήσεις.
Να είστε συντονισμένοι μαζί μας για άμεση ενημέρωση, γιατί η εκγύμναση των παιδιών αλλά και των ενηλίκων, έχει μεγάλη σημασία για τον οργανισμό και την υγεία του ανθρώπου και πρέπει να παραμείνει οπωσδήποτε στη ζωή μας. Καλή συνέχεια και μην ξεχνάτε την προπόνηση στο σπίτι και την διατροφή σας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.
Coach Μαριος Κουδελλης
Εκ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ


27 Μαρτίου 2020
Για αυτό στην ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ κάνουμε καθημερινά το καλύτερο για τα παιδιά σας! Σας έχουμε πεθυμήσει όλους!


23 Μαρτίου 2020
Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο ΣΠΙΤΙ με καλή Διατροφή.
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα στο σπίτι!
- Στείλτε το δικό σας Video στο γκρουπ μας στο facebook με οποιεσδήποτε ασκήσεις ποδοσφαιρου του παιδιού σας στο σπίτι ή από ασκήσεις που σας στέλνουμε.
- Οι βραβεύσεις των PLAYERS OF THE MONTH θα συνεχιστούν και τους μήνες που θα είμαστε σπίτι και μερικά από τα κριτήρια θα είναι η εξάσκηση των παιδιών στο σπίτι με διάφορους τρόπους, η σωστή διατροφή, η μελέτη βιβλίων και ο έλεγχος χρήσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τα οποία θα ελέγχονται με την βοήθεια των γονέων αλλά και με φωτογραφίες και βίντεο που θα στέλνετε στο γκρουπ!
- Περιμένουμε τα Video και τις φωτογραφίες σας.
- Καλή εξάσκηση, μάθηση, διατροφή...
Coach Marios


17 Μαρτίου 2020
Congratulations to the following players as the players of the month February 2020 for Olympiacos Piraeus Larnaka Soccer School.
The player of the month is an award to give the chance to the children to be improved in their characters, in discipline and of course in football.
In this way and because of the big number of the players in our soccer school, we want to give the chance to many of our players to be the players of the month.


10 Μαρτίου 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Αγία Νάπα, 10 Μαρτίου 2020
Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, οι διοργανωτές του #AyiaNapaSoccerFestival επισημαίνουν:
1) Πρώτιστο μέλημα μας είναι και θα είναι η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση μας αλλά και όλων των υπόλοιπων παρευρισκόμενων, προπονητών, συνοδών και γονέων.
2) Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και την όλη κατάσταση όπως διαμορφώνεται καθημερινά.
3) Βρισκόμαστε σε στενή επαφή τόσο με τον Δήμο Αγίας Νάπας όσο και με άλλους αρμόδιους φορείς και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.
4) Θα εφαρμόσουμε όλες τις αποφάσεις και θα ακολουθήσουμε τις κατευθύνσεις των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και του Υπουργείου Υγείας.
Παράλληλα, λόγω του μεγέθους και της εμβέλειας της διοργάνωσης η οποία είναι προγραμματισμένη για την περίοδο 11-16 Απριλίου, δηλαδή μετά από έναν μήνα, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε και πάλι τις χιλιάδες των παιδιών και γονέων, δίδοντας τους για 20η συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία άθλησης και διασκέδασης, μέσα από την συμμετοχή τους.
Ευχαριστούμε παράλληλα όλες τις ομάδες και ακαδημίες που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους με περίπου 320 ηλικιακές ομάδες και ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία τους.


7 Μαρτίου 2020
Προκύριξη ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, για τις ηλικίες 2004/05/06/07/08, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 Μαΐου 2020 ώρα 10:00πμ, στις αθλητικές εγκαταστασεις του ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL), από την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, με σκοπό την ενίσχυση των ομάδων Κ17/16/15/14/13 οι οποίες θα συμμετέχουν στα Παγκύπρια ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ της ΚΟΠ, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2020/21.
Στα δοκιμαστικά μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από όλες τις ομάδες τα οποία ασχολούνται με το ποδοσφαιρο για αρκετά χρόνια. Επίσης παιδιά με αρκετά ψηλό επίπεδο θα μπορούν να συμμετέχουν σε επιπλέον δοκιμαστικά στον επίσημη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο προπονητικό κέντρο του ΡΕΝΤΗ στη Αθηνα.
Για συμμετοχές στο τηλ 70007590.


21 Φεβρουαρίου 2020
Congratulations to the players of the month JANUARY 2020!


15 Φεβρουαρίου 2020
2nd day and Big experience at the game OLYMPIACOS VS PANIONIOS!


14 Φεβρουαρίου 2020
1η μέρα συνέχεια με φιλικό παιχνίδι με την ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΡΕΝΤΗ.


14 Φεβρουαρίου 2020
1η μέρα σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2020 στον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο του ΡΕΝΤΗ και στο Red Store.


9 Φεβρουαρίου 2020
AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL (11-16 April 2020)
Θα είμαστε εκεί!


7 Φεβρουαρίου 2020
Την ερχόμενη εβδομάδα η ΣΧΟΛΗ μας ξανά στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και στον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!


4 Φεβρουαρίου 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΜΟΝΟ για αύριο Τετάρτη 5/2 ΔΕΝ θα γίνουν προπονήσεις (για όλες τις ηλικίες), στην ακαδημία μας λόγω του μεγάλου event που θα έχει στο PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA για τα εγκαίνια του SPACE CENTRE.
Τα παιδιά που θα χάσουν την προπόνηση μπορούν να την καλύψουν οποιαδήποτε άλλη μέρα επιθυμούν.
Οι ηλικίες 2004/05/06 κανονικά προπόνηση στα ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ώρα έναρξης 5:30μμ.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.


30 Ιανουαρίου 2020
Go for the next 20!


24 Ιανουαρίου 2020
Our Soccer School will participate at AYIA NAPA SOCCER TOURNAMENT, 11-16 APRIL 2020.


21 Ιανουαρίου 2020
Τέσσερις από την Κύπρο στο scouting report του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, κάτω των 14 ετών, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, βρίσκονται στο scouting report του Αριέλ Ιμπαγάσα, του αρχισκάουτερ των ακαδημιών της ομάδας του Πειραιά.
Πρόκειται για τρεις μικρούς από το κλιμάκιο της Λεμεσού και έναν από αυτή της Λάρνακας.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


20 Ιανουαρίου 2020
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 13-16/2/2020
Σας πληροφορούμε ότι η Ακαδημία μας όπως και κάθε χρόνο, προγραμματίζει την μετάβαση παιδιών και γονέων ΟΛΩΝ των ηλικιών στην Αθήνα, κατά την περίοδο από:
- ΠΕΜΠΤΗ 13 Φεβρουαρίου 2020 (αναχώρηση πρωί από Λάρνακα) μέχρι και
- ΚΥΡΙΑΚΗ 16 Φεβρουαρίου 2020 (επιστροφή απόγευμα από Αθήνα).
Στο ταξίδι το οποίο θα έχει αγωνιστικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά και γονείς επιθυμούν, ενώ θα τους δοθεί και ευκαιρία να γνωρίσουν τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ από κοντά.
Πιο συγκεκριμένα το ταξίδι θα συμπεριλαμβάνει:
- Παρακολούθηση Αγώνα στο στάδιο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
- Φιλικούς αγώνες των παιδιών μας με ομάδες Σχολών του Ολυμπιακού στην Αθήνα
- Επίσκεψη στο στάδιο Καραϊσκάκη
- Ξενάγηση των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη
- Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο του ΘΡΥΛΟΥ
- Επίσκεψη στην μπουτίκ με έκπτωση 20%
- Επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Αθήνα
Στο κόστος συμμετοχής του ταξιδιού συμπεριλαμβάνονται:
- Αεροπορικό εισιτήριο ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ με αποσκευή 10kg
- Διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με πρόγευμα,
- Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο,
- Μεταφορές και μετακινήσεις στην Αθήνα για τα παιχνίδια των παιδιών,
- Κάλυψη εξόδων για τα παιχνίδια που θα κάνουν τα παιδιά,
- Μεταφορά και επίσκεψη στο Ρέντι,
- Μεταφορά και επίσκεψη στο Μουσείο και την Μπουτίκ,
- Όλες οι είσοδοι σε όλα τα πιο πάνω,
- Μεταφορά στον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,
- Το εισιτήριο του αγώνα,
- (για διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο θα υπάρχει επιπλέον χρέωση),
Ως εκ τούτου και για σκοπούς καλύτερης δυνατής οργάνωσης και έγκαιρου προγραμματισμού, αλλά και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ την συμμετοχή τους μέχρι την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1 ενώ το ποσό €465 θα μπορεί να πληρωθεί ως εξής:
- Πληρωμή προκαταβολής ποσού €165 (ανά άτομο) μέχρι ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1.
- Πληρωμή εξόφλησης €300 μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 3/2.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΓΟΝΕΩΝ/ΣΥΝΟΔΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. 99637865.
Εκ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.


13 Ιανουαρίου 2020
CHRISTMAS AND NEW YEAR FUN DAY 2020.
OLYMPIACOS PIRAUES LARNAKA SOCCER SCHOOL.
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook.


9 Ιανουαρίου 2020
Σημαντικά και πολύ καλά νέα για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ αφού ένα δικό μας παιδί, έχει υπογράψει στην LEICESTER CITY. Ο 10χρονος LMYE LAWRENCE γεννημένος το 2010, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται στην Ακαδημία μας, από σήμερα είναι και επίσημα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ της Αγγλικής ομάδας. Είμαστε περήφανοι που τον είχαμε κοντά μας και βοηθήσαμε στην προσπάθεια και στην ανέλιξη του και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα.


8 Ιανουαρίου 2020
Δείγματα γραφής από τα ερυθρόλευκα βλαστάρια.
Με τη συμμετοχή πέραν των 200 νεαρών ποδοσφαιριστών 9-12 χρόνων, από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 το 2ο Ετήσιο Παγκύπριο Τουρνουά των κλιμακίων των ερυθρόλευκων στο νησί. Μια διοργάνωση που γίνεται πλέον θεσμός και η οποία φιλοξενήθηκε στο Elite Sporting Club στη Λάρνακα.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


8 Ιανουαρίου 2020
Προπονήσεις της Σχολής μας σε κλειστούς χώρους όταν ο καιρός δεν είναι καλός.


7 Ιανουαρίου 2020
Πρόκειται για οικογένεια της Ακαδημίας μας. Και η πιο μικρή βοήθεια είναι μεγάλη.
ΚΥΠΡΟΣ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ: Η ιστορία του ζεύγους που τους είπαν ότι δεν θα έκαναν παιδιά... και έγιναν τρίτεκνοι! Η 33χρονη παλεύει τώρα με τον καρκίνο.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


6 Ιανουαρίου 2020
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στο FUN DAY της ΣΧΟΛΗΣ μας. Καλή χρονιά!!!
Από αύριο Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 μπαίνουμε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.
Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook.


4 Ιανουαρίου 2020
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο σημερινό τουρνουά των ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ. Οι εμπειρίες ήταν σημαντικές για όλα τα παιδιά και η εικόνα που έχουν δείξει στους υπεύθυνους του επίσημου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ήταν άψογη τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από θέμα συμπεριφοράς και χαρακτήρα.
Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά Σχολών της Κύπρου.
Με τη συμμετοχή 200 παιδιών, γεννημένα από το 2008 έως το 2011, οι Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο δίνουν δυναμικό «παρών» στο δεύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο νησί της Αφροδίτης.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


3 Ιανουαρίου 2020
Με την παρουσία του Διευθυντή Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ Βασίλη Νάνου και του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών του Θρύλου κ Θεοδώρου Ελευθεριάδη, έγινε σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου η Κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος 2020, για τις μεγάλες ηλικίες της ΣΧΟΛΗΣ μας (Κ14 & Κ16) στη ΛΑΡΝΑΚΑ.
Οι κύριοι Ελευθεριάδης και Νάνος βρίσκονται στην Κύπρο για αξιολόγηση των σχολών αλλά και για να παρακολουθήσουν παιδιά στο δεύτερο τουρνουά ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020 στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA, με την συμμετοχή όλων των σχολών της Κύπρου.


2 Ιανουαρίου 2020
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ FUND DAY για όλα τα παιδιά της Σχολής:
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2011, 2012, 2013, 2014, 2015/16, ώρα 10:00πμ - 12:00πμ
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2007, 2008, 2009, 2010, GIRLS, ώρα 12:00-2:00μμ
- Όλα τα παιδιά και γονείς θα πρέπει να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση αφού θα δοθούν ΔΩΡΑΚΙΑ σε όλα τα παιδιά.
- Επίσης τα παιδιά που θα είναι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ΔΩΡΑ που θα δοθούν για την κάθε ηλικία ξεχωριστά.
- Επιπλέον θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας με ένα μεγάλο νικητή.
- Στην εκδήλωση θα δοθούν επίσης οι ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που έγιναν τον Οκτώβριο.
Τα παιδιά να φοράνε τις φόρμες της ακαδημίας και από κάτω την επίσημη ΡΗΓΕ στολή αφού πριν την εκδήλωση θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα, χωρισμένοι στις ηλικίες τους και υπό την επίβλεψη των προπονητών.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία και χαρές.
Εκ του ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. TEL 70007590.


31 Δεκεμβρίου 2019
Χρόνια πολλά με υγεία από την ΣΧΟΛΗ του ΘΡΥΛΟΥ στην ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΥΠΡΟΣ. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!
Happy new year from OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL. Thank you for your trust!


29 Δεκεμβρίου 2019
2ο ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ:
ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL), ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΩΝ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΥ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΞΑΝΑ, ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 2008, 2009, 2010, 2011, ΟΠΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΩΜΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ.
Απαραίτητη η συμμετοχή όλων των παιδιών του 2008 LIONS & EAGLES και 2009, 2010, 2011 EAGLES.
(ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20€ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΣΤΟ POOL BAR)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2020:
2008
4:00μμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ, 5:00μμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ, 5:30μμ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ - ΛΑΡΝΑΚΑ. (9Χ9 25λ ο κάθε αγώνας)
2009
9:00πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, 10:00πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 11:00πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ. (7Χ7 25λ ο κάθε αγώνας)
2010
12:00πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, 1:00μμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 2:00μμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ. (7Χ7 25λ ο κάθε αγώνας)
2011
9:00πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ, 9:50πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ, 11:05πμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ, 12:15μμ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ. (5Χ5 20λ ο κάθε αγώνας)


21 Δεκεμβρίου 2019
YΠENΘYMIΣH ΣHMANTIKΩN HMEPOMHNIΩN TΗΣ ΣXOΛHΣ MAΣ:
1. XPIΣTOYΓENNIATIKO FUN DAY KYPIAKH 5 IANΟΥΑΡΙΟΥ:
10-12ΠM 2011/12/13/14/15/16
12-2MM 2007/08/09/10/GIRLS
(ΔΩPAKIA,KΛHPΩΣEIΣ, BAΣIΛOΠITTA, EKΠΛHΞEIΣ).
ΔΩPEAN
2. KANONIKO ΠPOΓPAMMA ΠPOΠONHΣEΩN:
ΔEYTEPEΣ & ΠAPAΣKEYEΣ 23 & 27/12, 30/12 & 3/1 (OΣOI EXOYN ΠPOΠONHΣΕΙΣ TPITH, TETAPTH, ΠEMΠTH MΠOPOYN NA EPΘOYN ΔEYTEPA & ΠAPAΣKEYH)
3. XPIΣTOYΓENNIATIKO EVENT & ΔEΞIΩΣH 2004/05/06
ΠAPAΣKEYH 3/1 ΩPA 7MM (META TΗN ΠPOΠONHΣH)
(ΔΩPAKIA, KΛHPΩΣEIΣ, BAΣIΛOΠITTA, ΦAΓHTO & ΠOTO)
ΠAIΔIA ΔΩPEAN, ΓONEIΣ 10€.
4. TOYPNOYA ΣXOΛΩN OΛYMΠIAKOY ΠEIPAIΩΣ KYΠPOY:
ΣABBATO 4 IANΟΥΑΡΙΟΥ (ΣTA ΓHΠEΔA MAΣ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA)
ΓIA HΛIKIEΣ 2008 LIONS, 2009, 2010, 2011 (EAGLES)
KOΣTOΣ 20€.
ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛEΣ ΓIOPTEΣ


21 Δεκεμβρίου 2019
PARENTS & CHILDREN TRAINING 3rd day!


20 Δεκεμβρίου 2019
Training children with the parents!
2nd day for 2011, 2012, 2009 Eagles, Girls Team... to be continued!


19 Δεκεμβρίου 2019
Αξίζει να διαβαστεί από όλους εμάς που ασχολούμαστε με το αναπτυξιακό ποδοσφαιρο αλλά και από γονείς, από προπονητές, από υπεύθυνους ακαδημιών και από ανθρώπους των ομοσπονδιών ποδοσφαίρου.
Είναι μεγάλο σφάλμα να υπάρχουν πρωταθλήματα ποδοσφαίρου για παιδιά μέχρι 16 ετών.
Ο Βασίλης Σαμπράκος κουβεντιάζει με τον δημιουργό του συστήματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Αγγλία, Robin Russel για την ανίχνευση και την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού ταλέντου, σε μια συζήτηση που είναι ξένη με την ελληνική νοοτροπία για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


18 Δεκεμβρίου 2019
PLEASE FIND BELLOW IMPORTANT DATES AND EVENTS FOR CHRISTMAS TIME:
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ:
1. SUNDAY 5th JANUARY 2020 at 10.00am - 2.00pm:
CHRISTMAS FUN DAY FOR ALL THE CHILDREN FOR THE AGE GROUPS:
-2011/12/13/14/15/16: Times 10-12am
-2007/08/09/10/GIRLS: Times 12-2pm
Fun, gifts and many surprises for all the children (details will be announced later)
FREE ENTRANCE for everyone
2. FRIDAY 3rd JANUARY 2020 at 7-9pm:
CHRISTMAS PARTY FOR THE AGE GROUPS 2004/05/06 (no training on that day).
Surprises and gifts for the Children.
Food & Drink for Children & Parents.
- FREE ENTRANCE FOR ALL PLAYERS
- 10e COSTS FOR THE PARENTS
3. SATURDAY 4th JANUARY 2020:
SCOUTING FROM OFFICIAL COACHES FROM OLYMPIACOS GREECE THROUGH A TOURNAMENT WITH ALL OLYMPIACOS SOCCER SCHOOLS CYPRUS at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL)
ONLY FOR AGE GROUPS: 2008, 2009 EAGLES, 2010 EAGLES, 2011 EAGLES.
- COST 20e per child
(Times and details will be announced later)
4. WEDNESDAY / THURSDAY / FRIDAY 18/19/20 DECEMBER 2019:
PARENTS AND CHILDREN TRAINING TOGETHER AND PLAY GAMES AT THE SAME TIME, ON CHILDREN TRAINING TIMES AND DATES (An experienced training event where all the parents mothers or fathers or both can be attended).
5. HOLIDAY DATES ON CHRISTMAS TIME:
- NO TRAINING ON 24/25/26/31 DECEMBER AND 1/2/6 JANUARY
- NORMAL TRAINING PROGRAM THE REST OF THE DATES ON 23/27/30 DECEMBER AND 3 JANUARY
- IS IMPORTANT TO KEEP IN TOUCH TO THE TRAINING AT LEAST ONCE A WEEK for the YOUNGEST and TWICE A WEEK for the OLDEST CHILDREN.
6. GRASSROOTS GAMES AND CYPRUS LEAGUES U14 & U17
- LAST GAMES BEFORE CHRISTMAS ON SATURDAY 21 DECEMBER 2019 AND NEXT GAMES AFTER HOLIDAYS ON SATURDAY 11 JANUARY 2020.
- NO GAMES ON THE WEEKENDS 28/29 Dec & 4/5 Jan.
Thank you for your Support and have a wonderful Christmas Time!


18 Δεκεμβρίου 2019
Training children with the parents!
1st day... with age groups 2014/15/16, 2007/08...to be continued!


15 Δεκεμβρίου 2019
LEARN and ENJOY FOOTBALL at the international OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL with 26 NATIONALITIES!
Different nationalities... same philosophy... one family!!


10 Δεκεμβρίου 2019
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ:
- Η διαδικασία επιλογής του ποδοσφαιριστή θα γίνετε από όλους τους προπονητές και υπεύθυνους της Ακαδημίας με ψηφοφορία και οι οποίοι θα λαμβάνουν υπόψη τα πιο κάτω:
1. Συμπεριφορά του παιδιού κατά τη διάρκεια του μήνα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια.
2. Συμπεριφορά του παιδιού απέναντι στους προπονητές του, στους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους, τους διαιτητές και στους γονείς του.
3. Συμμετοχή του παιδιού στις προπονήσεις της ομάδας του.
4. Ώρα προσέλευσης στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.
5. Προσπάθεια στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.
6. Αγωνιστική απόδοση (αφορά προχωρημένα παιδιά).
7. Αγωνιστική πρόοδος (αφορά αρχάρια παιδιά).
8. Απόδοση και συμπεριφορά στο σχολείο του (οι πληροφορίες αυτές θα λαμβάνονται σε συνεργασία με τους γονείς).
Σκοπός του πιο πάνω διαγωνισμού είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να βελτιωθούν περισσότερο σε όλους τους τομείς πχ χαρακτήρες, ποδοσφαιρικά, σχολείο, κλπ.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά μας.


9 Δεκεμβρίου 2019
Our GIRLS TEAM at GIRLS FOOTBALL FUN DAY at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA on SATURDAY 7 December 2019.


8 Δεκεμβρίου 2019
Αντώνης Κουδελλής στο Balla: «Σε λίγα χρόνια θα φανεί η δουλειά όλων»
Σκληρά συνεχίζουν να δουλεύουν προς την ανάδειξη νέων ταλέντων στην Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.
Ο Γενικός Αρχηγός και Προπονητής ηλικιών 3 χρονών μέχρι 15, Αντώνης Κουδελλής, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους «ερυθρόλευκους» ενώ εξέφρασε και τη βεβαιότητα ότι η δουλειά των ακαδημιών θα καρποφορήσει θετικά σε λίγα χρόνια.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


7 Δεκεμβρίου 2019
To παγκύπριο τουρνουά των κλιμακίων του Ολυμπιακού Πειραιώς επιστρέφει.
Η διοργάνωση θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2020. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2011.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Elite Sporting Club Cyp στη Λάρνακα υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Olympiacos FC Academy κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και του Διευθυντή του Olympiacos FC Soccer Schools κ. Βασίλη Νάνου.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

OLYMPIACOS PIRAEUS CYPRUS SOCCER SCHOOLS TOURNAMENT at 4 JANUARY 2020 at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA For ages 2008-2011.
Our soccer school will participate with the following teams:
2008 LIONS
2009 EAGLES
2010 EAGLES
2011 EAGLES.


2 Δεκεμβρίου 2019
Σύνολο 15 ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας συμμετέχουν στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA, όπου εκεί συνδυάζουν τον Αθλητισμό και την Μόρφωση τους, με παρά πολύ καλά αποτελέσματα και στους δυο τομείς.
Στο Αθλητικο Τμήμα, συμμετέχουν επίσης και αρκετά παιδιά από άλλες ακαδημιες ποδοσφαιρου της επαρχίας ΛΑΡΝΑΚΑΣ, τα οποία ακολουθούν το εξειδικευμένο προγραμμα προπονήσεων αλλά και μόρφωσης που προσφέρει το σχολείο.
Έχουν ήδη αρχίσει τα Μαθήματα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ για τις εξετάσεις εισδοχής που θα είναι το Σάββατο 14/3/2020, ενώ το καθιερωμένο OPEN DAY γνωριμίας του σχολείου θα γίνει το Σάββατο 15/2/2020.


25 Νοεμβρίου 2019
Μια από τις ομορφότερες στιγμές που έζησα σήμερα, στα 20 χρόνια μου σαν προπονητής στις αναπτυξιακές ηλικίες. Να βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να γίνονται μια γροθιά, πανηγυρίζοντας με πάθος την ισοφάριση με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, σε ένα πολύ δυνατό αγώνα που δικαιούμαστε ακόμη και την νικη. Μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν και κτίστηκε με παρά πολλή υπομονή και δουλειά από όλους, παιδιά, γονείς και προπονητές.


21 Νοεμβρίου 2019
Tactic on board!


18 Νοεμβρίου 2019
Ακόμη ένας μαθητής/αθλητής μας, του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA, άνοιξε τα φτερά του για μια καριέρα στο εξωτερικό.
Congratulations Antonio!


18 Νοεμβρίου 2019
COACHES JOBS:
1) Training
2) Training Methods
3) Improvement Result
4) Correcting Mistakes
5) Improvement
6) Bonding of Team
7) Effort
8) Targets
9) Match Analysis
10) Players relations
PARENTS JOB:
1) Support (emotionally according to age)
WHICH MEANS:
“I am always next to you without referring to the result”.
FOCUS ON:
1) Child’s pleasure
2) Realistic targets
3) Positive approach
PARENTS MISTAKES:
1) Match Analysis
2) Focus on winning
3) Videoing Matches
4) Judgement of Results
5) Judgement of Training Methods
6) Judgement of Match Tactics
7) Giving Tactical Orders
8) Expressing angry emotions


12 Νοεμβρίου 2019
Η ακαδημία μας δίπλα στην ΕΘΝΙΚΗ μας!
Αυτό το Σάββατο 16/11 δεν θα έχουμε παιχνίδια grassroots λόγω του παιχνιδιού της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ με την ΣΚΟΤΙΑ.
Ως ΣΧΟΛΗ ποδοσφαιρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ θα πάμε στο παιχνίδι στο ΓΣΠ στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ ώρα 4.00μμ, όποταν όσοι ενδιαφέρονται για ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ να μας τηλ στο 70007590.
Ευχαριστούμε.


12 Νοεμβρίου 2019
Congratulations George and good luck at your new team EINTRACHT FRANKFURT.
A scholarship contract from EINTRACHT FRANKFURT to ATHLETIC SECTION student, GIORGOS PONTIKOS, also a player in the CYPRUS NATIONAL TEAM U17.


2 Νοεμβρίου 2019
Πρώτη αγωνιστική σήμερα Σάββατο 2/11/2019 πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου GRASSROOTS. Όλα τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ μας έπαιξαν και το απόλαυσαν!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Η διασκέδαση, η εκγύμναση και η βελτίωση συνεχίζονται!
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο γκρουπ της Ακαδημίας μας στο facebook.


15 Οκτωβρίου 2019
ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 26 Οκτωβρίου 2018). ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ 2004-2016:
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ (2004-2016):
1. ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (2004-2016).
2. ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ 2004-2016 (ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΗΓΕ ΣΤΟΛΗ).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ (2004-2016) ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΘΥΜΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ & ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ (ΙΟΥΝΙΟΣ 2020) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤΣ & ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
- 10€ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ (ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ) ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΣΤΟ POOL BAR ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/10.
- ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.
ΩΡΕΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΩΝ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 26/10:
8.00πμ (2004/05/06)
9.00πμ (2007/08/GIRLS)
10.00πμ (2009/10)
11.00πμ (2011/12)
12.00πμ (2013/14/15/16)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.


10 Οκτωβρίου 2019
Thank you Famous Sports for the Offer to ELITE SPORTING CLUB MEMBERS.


5 Οκτωβρίου 2019
Our GIRLS TEAM OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA next to CYPRUS WOMEN NATIONAL TEAM as BALL GIRLS at the game vs POLAND 3rd October 2019 in Ayia Napa Stadium.


22 Σεπτεμβρίου 2019
Όσοι γονεις της Ακαδημιας μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση του ΣΥΦΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με το τηλ 70007590.
Γιορτάζουμε 20 χρόνια ζωής, 20 χρόνια προσφοράς στην μεγάλη ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός!
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στο Ammos Beach Bar στην παραλία Μακένζυ, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μμ. παρέα με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Κώστα Φορτούνη.
Είσοδος με φαγητό και απεριόριστο ποτό €15. Για παιδιά κάτω των 16 είσοδος δωρεάν. Προκρατείστε έγκαιρα στο 99491905.


8 Σεπτεμβρίου 2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ για τα οποία πρέπει να φερετε μέχρι τις 15/9. Ισχύει για όλες τις ηλικίες εκτός 2004/05/06.

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:
- Απλή βεβαίωση ιατρού.

ΝΕΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ:
- Απλή βεβαίωση ιατρού.
- Ταυτότητα ή Πιστοποιητικό Γεννήσεως ή διαβατήριο.
- Φωτογραφία ποδοσφαιριστή (πρόσωπο μόνο).
(Τα πιο πάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν με καθαρές φωτογραφίες στο VIBER στο τηλ 99637865 ή να παραδοθούν στο Poolbar σε πιστοποιημένα copies).
Όσον αφορά την ιατρική βεβαίωση έχετε δυο επιλογές:
1. Να φερετε απλή ιατρική βεβαίωση από τον προσωπικό σας ιατρό.
2. Οσοι θέλουν μπορούν να εκδώσουν κανονικό ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, κάνοντας κάποιες επιπλέον ιατρικές εξετάσεις και το οποίο θα ισχύει για 3 χρόνια. Για πληροφορίες τηλ 99637865.

Τα παιχνίδια GRASSROOTS θα αρχίσουν τέλος Οκτωβρίου, ενώ για τις μικρές ηλικίες 2014/15/16 παιχνίδια θα έχουμε σε κάποια Σάββατα τα οποία θα σας ενημερώνουμε από πριν.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.


7 Σεπτεμβρίου 2019
Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων. Σέντρα στις 29/9.
Στις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U17 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ και θα αρχίσει στις 13:00. Η δράση για τα πιο πάνω Πρωταθλήματα θα αρχίσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


3 Σεπτεμβρίου 2019
Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.
Training Starts Monday 2nd September.
Registrations continue. Call 70007590 or 99637865.


28 Αυγούστου 2019
Τα 19 χρόνια κλείνει η Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Κύπρο.
Αποτελώντας τη δεύτερη παλαιότερη Σχολή στο Δίκτυο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η Κύπρος μπαίνει στο 19ο χρόνο λειτουργίας της. Με ξεχωριστή προσφορά στο κυπριακό –και όχι μόνο- ποδόσφαιρο, η Σχολή του Θρύλου στο νησί της Αφροδίτης, διατηρεί στις τάξεις της περί τα 800 παιδιά και 50 προπονητές, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο της πολυπληθέστερης στην Κύπρο!
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


24 Αυγούστου 2019
OPEN DAY for REGISTRATIONS & GAMES:
Sunday 1st September, 9am - 12am at ELITE SPORTING CLUB LARNACA (Pascal).
Time per age group:
9am: 2013/2014/2015 & 2016,
10am: 2011 & 2012,
11am: 2009 & 2010,
12am: 2007 & 2008.
The Open Day will be for ALL Boys & Girls (New & Existing Players) for age groups 2007-2016.
Please come along to see all the facilities / Meet all your Coaches & Teammates / Play Games / and Register for the New Season 2019-2020.
ALL PLAYERS (New & Existing) must bring their Dr’s Confirmation for Matches & Training by 15th September at the latest.
NEW CHILDREN ONLY please send a photo of BIRTH CERTIFICATE / PASSPORT OR I.D to 99637865 the latest by 15th September.
See you ALL on Sunday.
Tel 70007590 or 99637865.


22 Αυγούστου 2019
Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης Ακαδημίας;
Ο διακεκριμένος καθηγητής φυσικής αγωγής Βαγγέλης Μπέκας αναλύει στο Sports-Academies.gr, τα κριτήρια επιλογής της καλύτερης Ακαδημίας.
Πολλές φορές οι γονείς, στην προσπάθεια τους να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά τους, προβληματίζονται και προσπαθούν με την λογική να δώσουν την ποιο ενδεδειγμένη ποιοτικά λύση.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


17 Αυγούστου 2019
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ ο οποίος θα είναι μέλος της προπονητικής ομάδας μας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο κ Σαββα είναι ένας έμπειρος προπονητής με αρκετά διπλωματα και διακρίσεις, δουλεύοντας σε μεγάλες ομάδες στην Αγγλία, ενω για αρκετά χρόνια ήταν και εκπαιδευτής προπονητών στην Αγγλία κάτω από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Καλός ορίζουμε τον κ Σάββα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην Ακαδημία μας.


23 Ιουλίου 2019
Πρώτες βραβεύσεις της ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ» με την ακαδημία μας να τιμάται για τη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε την 1η Μαΐου 2019 στη Λαρνακα.


12 Ιουλίου 2019
Εξειδικευμένο προγραμμα προπονήσεων για τις ομάδες μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2004/05/06 (Κ14 & Κ16) η οποίες την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20 θα συμμετέχουν στα ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ.


24 Ιουνίου 2019
Οι τερματοφύλακες της ΣΧΟΛΗΣ μας που προπονούνται και με την ακαδημία τερματοφυλάκων ELITE GOALKEEPERS SOCCER SCHOOL πήραν τις αξιολογήσεις τους την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στη τελετή λήξης που έγινε στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.


23 Ιουνίου 2019
ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.
ΘΕΑΤΡΟ PASCAL ENGLISH SCHOOL.
9πμ-11πμ ηλικίες 2010/11/12/13/14/15
11:00πμ-1:00μμ ηλικίες 2006/07/08/09/Κορίτσια
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:
- Μετάλλιο Συμμετοχής
- Δίπλωμα Συμμετοχής
- Εργομετρικες Εξετάσεις
Πολλές άλλες εκπλήξεις και βραβεύσεις.
Απαραίτητη η παρουσία όλων των παιδιών και γονέων.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ


16 Ιουνίου 2019
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
1. Αύριο ΔΕΥΤΕΡΑ 17/6 λόγω αργίας δεν θα έχουμε προπόνηση.
2. Το ερχόμενο Σάββατο 22/6 οι πιο κάτω ομάδες θα έχουν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στα γήπεδα μας στο ELITE SPORTING CLUB:
8:00πμ 2007 (9x9)
9:00πμ 2010 EAGLES(7x7)
9:00πμ 2012 EAGLES(5x5)
10:00πμ 2009 EAGLES(7x7)
10:00πμ 2011 EAGLES(5x5)
11:00πμ 2008 EAGLES(9x9)
8:00πμ 2006 (11x11) vs ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (ώρα και γήπεδο θα επιβεβαιωθούν την Τετάρτη)
3. Από τον μήνα Ιούνιο όπως και κάθε χρόνο οι προπονητές/γυμναστές μας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΔΕΛΛΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ και ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΑΡΤΕΜΟΥ μεταφέρονται στα μαθήματα κολύμβησης οπόταν σε κάποιες από τις προπονήσεις ποδοσφαίρου θα απουσιάζουν, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα είναι κανονικά μαζί μας στις προπονήσεις ποδοσφαίρου.
4. Το πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος του Ιουνίου για ολες τις ηλικίες ενώ για τις ηλικίες 2004/05/06/07 οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τον μήνα Ιούλιο με γυμναστηρίο, κολύμβηση και γήπεδο.
5. Σας υπενθυμίζουμε για την ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ που θα γίνει στο θέατρο του PASCAL την Κυριακή 30/6 η ώρα 9:00πμ.
Ηλικίες 2010/11/12/13/14/15 - ώρα 11:00πμ. Ηλικιες 2006/07/08/09/GIRLS.
Όλοι παρόντες για να πάρουν:
- διπλώματα συμμετοχής,
- μετάλλια,
- εργομετρικές εξετάσεις,
- ομαδικές φωτογραφίσεις,
- ανασκόπηση της χρονιάς,
- προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.
Όλα τα νέα παιδιά της Ακαδημίας μπορούν να συμμετέχουν στην γιορτή και θα πάρουν και αυτοί δίπλωμα και μετάλλιο.
6. Οι ηλικίες 2004/05/06 θα πρέπει να φέρουν άμεσα τα έντυπα εγγράφων της ΚΟΠ και να δοκιμάσουν μέγεθος της νεας στολής, όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει. Δελτίο υγείας θα πρέπει να εκδοθεί επίσης αν δεν το έχετε ήδη κάνει.
7. Οι εγγραφές στο FOOTBALL SWIMMING GYMNASTICS SUMMER CAMP συνεχίζονται.
8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ!


15 Ιουνίου 2019
FOOTBALL/ SWIMMING/ GYMNASTICS SUMMER CAMP at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL).
24th JUNE - 9th AUGUST.
7:30am - 3:00pm.
€50 WEEKLY FEES.
INFO TEL. 70007590


5 Ιουνίου 2019
Το νέο πρόγραμμα προπονήσεων για την επόμενη περίοδο 1/9/2019 - 30/6/2020.
TEL 70007590 / 99637865.


26 Μαΐου 2019
EPΓOMETPIKEΣ EΞETAΣEIΣ (MEPOΣ 2)
EPXOMENO ΣABBATO 1 IOYΝΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA PASCAL
ΩPEΣ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ:
2006/07/08/GIRLS ώρα 9.00πμ - 10.00πμ
2009/10/11 ώρα 8.00πμ - 9.00πμ
2012/13/14/15 ώρα 10.00πμ - 11.00πμ
AΠAPAITHTH H ΠAPOYΣIA OΛΩN TΩΝ ΠAIΔIΩN ME ΣKOΠO NA ΔOYME TΗΝ BEΛTIΩΣH ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.
ΣΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ 1η ΦΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
KOΣTOΣ 10€ ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΣΤΟ POOLBAR.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ TEΛIKH ΜΑΣ ΓIOPTH ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ PASCAL.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 1/6 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ.


20 Μαΐου 2019
ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ / FLOWER FESTIVAL LARNAKA 12 May 2019 (OLYMPIACOS)


18 Μαΐου 2019
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Αυτή θα είναι η τελευταία αγωνιστική Grassroots.
- Συνεχίζουμε προπονήσεις μέχρι 30/6.
- Θα συνεχίσουμε να κάνουμε φιλικά παιχνίδια αλλά όχι κάθε Σάββατο.
- Θα έχουμε και άλλες εκδηλώσεις Μάιο κ Ιουνίου πχ Εργομετρικες εξετάσεις (2η φάση), Swimming Fun Day, Τελική Γιορτή, κλπ.
- Από 24/6 - 9/8 Έναρξη FOOTBAL/ SWIMMING/ GYMNASTICS Summer School Camp.
- Έναρξη SWIMMING LESSONS για μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτεμβρίο (προαιρετικό).
- Επανέναρξη προπονήσεων νέας περιόδου 1 Σεπτεμβρίου 2019.
Για πληροφορίες στο τηλ 70007590 / 99637865, Μαριος Κουδελλης.


4 Μαΐου 2019
Ο ποδοσφαιριστής της σχολής μας στη Λάρνακα, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ξανά στον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!
Με την συνοδεία του προπονητή του Μάριου Κουδελλή (Τεχνικού Διευθυντή Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ), ο Αναστάσης συμμετέχει αυτές τις ημέρες, με το αγωνιστικό τμήμα 2008 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο Διεθνές τουρνουά ELITE NEON CUP 2019 στην ΕΛΛΑΔΑ, ενάντια σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως είναι η LIVERPOOL (UK), PARTIZAN (Serbia), SWANSEA (UK), ALTINORDOU (Turkey), LYNGBY (Denmark), ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ κ.α.
Ο Αναστάσης έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια βοηθώντας την ομάδα του 2008 να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό, όπου και αγωνίστηκε σήμερα Σάββατο 4/5 στις 7.00μμ με την τουρκική ALTINORDOU, μια από τις καλύτερες ακαδημίες της Τουρκίας, κερδίζοντας με 1-0.
Αύριο Κυριακή 5 Μαΐου και ώρα 2.30μμ θα αγωνιστεί στον ΤΕΛΙΚΟ του τουρνουά.
Καλή επιτυχία στην ομάδα 2008 του Θρύλου και στον Ανάσταση.


3 Μαΐου 2019
Συμμετοχή παιδιών της ΣΧΟΛΗΣ μας της ηλικίας 2012 στο ALL STAR GAME που έγινε την ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΪ́ΟΥ 2019 στο στάδιο ΑΡΕΝΑ.
Τα παιδιά το διασκέδασαν ενώ ο δικός μας ποδοσφαιριστής ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ έδωσε την μπάλα για να αρχίσει επίσημα ο αγώνας μεταξύ των Κύπριων και Ξένων ποδοσφαιριστών.


3 Μαΐου 2019
O ΟΣΦΠ Κύπρου στην Παιανία.
To ταλέντο τους ξεκίνησαν να ξεδιπλώνουν μπροστά από τους προπονητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και άλλων σπουδαίων ομάδων, τρεις ποδοσφαιριστές από το δίκτυο σχολών των Πειραιωτών στην Κύπρο.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


29 Απριλίου 2019
Τρεις Κύπριοι με τον ΟΣΦΠ στο τουρνουά της Παιανίας.
Tρεις νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές της σχολής του ΟΣΦΠ στην χώρα μας θα ενταχθούν στον Ολυμπιακό Πειραιώς για να αγωνιστούν στο τουρνουά της Παιανίας.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


10 Απριλίου 2019
Άρεσαν οι πέντε Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο Ρέντη!
Με επιτυχία και άριστες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η περίοδος δοκιμαστικών των πέντε ποδοσφαιριστών των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών στο Ρέντη και το δείγμα γραφής ήταν εξαιρετικό.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


7 Απριλίου 2019
Εμπειρίες και άριστες εντυπώσεις!
Η Ακαδημία του ΟΣΦΠ στην Κύπρο αναφέρεται στην παρουσία Κύπριων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες των Ερυθρόλευκων στο νησί μας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


5 Απριλίου 2019
«Το όνειρο αρχίζει: Καλή επιτυχία Αναστάση!»
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του ΟΣΦΠ στην Λάρνακα Αναστάσης Αναστασίου βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο των Ερυθρόλευκων στο Ρέντη για να περάσει από δοκιμαστικά.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


4 Απριλίου 2019
Στην ακαδημία μας το ποδόσφαιρο για τα παιδιά είναι παιχνίδι, διασκέδαση και ευχαρίστηση!
Στην ακαδημία μας ομως αξιοποιούμε και το κάθε ταλέντο δίνοντας του την ευκαιρία να διακριθεί σε πιο ψηλά επίπεδα.
Το όνειρο αρχίζει... δοκιμαστικά στον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο προπονητικό κέντρο ΡΕΝΤΗ, για τον ποδοσφαιριστή μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ηλικίας 2008 της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Καλή επιτυχία ΑΝΑΣΤΑΣΗ...!!!


1 Απριλίου 2019
Στο Ρέντη 5 Κύπριοι ποδοσφαιριστές!
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 4 μέχρι και τις 7 Απριλίου 2019, πέντε επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τις Σχολές ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ, θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με σκοπό να δοκιμαστούν στις επίλεκτες αγωνιστικές ομάδες του Θρύλου, στο προπονητικό κέντρο στο ΡΕΝΤΗ.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


29 Μαρτίου 2019
For OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL parents:
Show your OCEAN BASKET CARD or tell your phone number to the waiter when you visit the restaurants in order to get chances for presents and discounts.
Existing offer: Until 17/4/2019 use your ALL STARS card or state the telephone number you receive our messages at Ocean Basket restaurants and benefit:
€5 off every bill of €25 and over!
€10 off every bill of €50 and over!
We will be waiting for you!


28 Μαρτίου 2019
GIRLS FOOTBALL TEAM:
ΥΠΕΝΘΥΝΙΣΗ για τον μίνι τουρνουά το ερχομενο Σάββατο 30/3 ώρα 2.00μμ στα γηπεδα μας στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL).


17 Μαρτίου 2019
GIRLS FOOTBALL TEAM (1st TRAINING)
Next training Saturday 23 March at 2pm at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL)
For Information & Registrations tel 70007590


26 Φεβρουαρίου 2019
Σας ενημερώνουμε για ακόμη μια ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ που θα εφαρμόσει η ακαδημία μας, την οποία αρχίσαμε από το περασμένο Σάββατο στα παιχνίδια μας.
Απο τώρα και στο εξής σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας θα βάζουμε ένα παιδί ως αρχηγό στο πρώτο ημίχρονο και ένα παιδί στο δεύτερο ημίχρονο, με σκοπό μέχρι το τέλος της περιόδου όλα τα παιδιά να περάσουν ως αρχηγοί στην ομάδα τους έστω μια φορά.
Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να βοηθησουμε όλα τα παιδιά να πάρουν πρωτοβουλίες και να νιώσουν υπεύθυνοι ως αρχηγοί της ομάδας αλλά και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και να δυναμώσουν τον χαρακτήρα τους.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την συνεργασία σας στο έργο μας που στόχο έχει την σωστή διαπαιδαγώγηση και άθληση των παιδιών σας.


25 Φεβρουαρίου 2019
ENHMEPΩNOYME OTI Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣTΟ TOYPNOYA AΓΙΑΣ NAΠAΣ (AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL) ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 20-23 AΠPIΛIOY 2019 ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:
2006/2007/2008/2009/2010/2011/2012/2013.


19 Φεβρουαρίου 2019
Ένα από τα καλύτερα ταξίδια στον επίσημο Ολυμπιακό ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Αθήνα, για την ΣΧΟΛΗ ποδοσφαίρου της ΛΑΡΝΑΚΑΣ!
Για εγγραφές τηλ 70007590.


17 Φεβρουαρίου 2019
OLYMPIACOS VS AEK. KARAISKAKIS STADIUM. 17th February 2019. Olympiacos Piraeus LARNAKA soccer school.


17 Φεβρουαρίου 2019
3η μέρα με φιλικά παιχνίδια με τη ΣΧΟΛΗ ΒΟΥΛΑΣ.


16 Φεβρουαρίου 2019
2η μέρα με φιλικά παιχνίδια στο στάδιο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.


15 Φεβρουαρίου 2019
1η μέρα στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΝΤΗ.


3 Φεβρουαρίου 2019
Ο ποδοσφαιριστής της ΣΧΟΛΗΣ μας ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ της ηλικιας 2009 ήταν ένας από τους τυχερούς στο διαγωνισμό των εστιατορίων OCEAN BASKET κερδίζοντας ένα πακέτο αθλητικών ειδών.
Σας υπενθυμίζουμε όπως κατα την επίσκεψη σας στα εστιατόρια OCEAN BASKEΤ, να δείχνετε την κάρτα που σας έχουμε δώσει ή να λέτε το τηλέφωνο σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στους διάφορους διαγωνισμούς.


2 Φεβρουαρίου 2019
Στις αναπτυξιακές ηλικίες υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου η χρονολογική και η βιολογική ηλικία δεν συμπίπτουν. Υπάρχουν παιδιά με πρόωρη ανάπτυξη και παιδιά με πιο αργή ανάπτυξη. Η αξιολόγηση των προπονητών και στην μία περίπτωση και στην άλλη χρειάζεται προσοχή. Πολλές φορές επηρεαζόμαστε από τα σωματικά προσόντα. Όπως και στην φωτογραφία υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τα υπόλοιπα και πρέπει να τον έχουν από εμάς. Η φωτογραφία είναι από παιχνίδι U16 και ο ποδοσφαιριστής είναι ο Lingard της Manchester United. Βλέπετε την σωματική διαφορά με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Αν δεν του δινόταν ο απαραίτητος χρόνος το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βρισκόταν στην United τώρα.


25 Ιανουαρίου 2019
Οι σημερινές προπονήσεις ακυρώνονται λόγω υψηλών επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα αλλά μετά και από εγκύκλιο της ΚΟΠ που στάλθηκε πριν από λίγο. Τα αυριανά παιχνίδια θα γίνουν κανονικά εκτος αν ειδοποιήσουμε.


15 Ιανουαρίου 2019
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 15-18/2/2019. (Παρακολούθηση αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ, παιχνίδια εναντίων ακαδημιών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αθηνα και άλλες δραστηριότητες)
Σας πληροφορούμε ότι η Ακαδημία μας όπως και κάθε χρόνο, προγραμματίζει την μετάβαση παιδιών και γονέων ΟΛΩΝ των ηλικιών στην Αθήνα, κατά την περίοδο από:
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Φεβρουαρίου 2019 (αναχώρηση πρωί από Λάρνακα) μέχρι και την
- ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Φεβρουαρίου 2019 (επιστροφή απόγευμα από Αθήνα).
Στο ταξίδι το οποίο θα έχει αγωνιστικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα μπορούν να συμμετέχουν όσα παιδιά και γονείς επιθυμούν, ενώ θα τους δοθεί και ευκαιρία να γνωρίσουν τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ από κοντά.
Πιο συγκεκριμένα το ταξίδι θα συμπεριλαμβάνει:
- Παρακολούθηση Αγώνα στο στάδιο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ vs ΑΕΚ
- Φιλικούς αγώνες (Σάββατο και Κυριακή πρωί) των παιδιών μας με ομάδες Σχολών του Ολυμπιακού στην Αθήνα
- Επίσκεψη στο στάδιο Καραϊσκάκη
- Ξενάγηση των παιδιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη
- Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο του ΘΡΥΛΟΥ
- Επίσκεψη στην μπουτίκ με έκπτωση 20%
- Επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Αθήνα
Το κόστος συμμετοχής του ταξιδιού ανέρχεται στα €445 τόσο για παιδιά όσο και για γονείς και συνοδούς αφού πλέον οι τιμές είναι οι ίδιες, τόσο στα αεροπορικά εισιτήρια όσο και στα ξενοδοχεία άλλα και στις μεταφορές. Στην πιο πάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται:
- αεροπορικό εισιτήριο ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ με αποσκευή 23kg αλλά και επιπλέον αποσκευή δια χειρός 10kg ανά άτομο,
- διαμονή για 3 βράδια σε ξενοδοχείο στην Αθήνα με πρόγευμα,
- μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο,
- μεταφορές και μετακινήσεις στην Αθήνα για τα παιχνίδια των παιδιών,
- κάλυψη εξόδων για τα παιχνίδια που θα κάνουν τα παιδιά,
- μεταφορά και επίσκεψη στο Ρέντι,
- μεταφορά και επίσκεψη στο Μουσείο και την Μπουτίκ,
- όλες οι είσοδοι σε όλα τα πιο πάνω,
- μεταφορά στον αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΕΚ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,
- το εισιτήριο του αγώνα,
- (για διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο θα υπάρχει επιπλέον χρέωση),
Ως εκ τούτου και για σκοπούς καλύτερης δυνατής οργάνωσης και έγκαιρου προγραμματισμού, αλλά και λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ την συμμετοχή τους μέχρι την ερχόμενη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/1, ενώ το ποσό 445ε θα μπορεί να πληρωθεί ως εξής:
- Πληρωμή προκαταβολής ποσού €145 (ανά άτομο) μέχρι ΔΕΥΤΕΡΑ 21/2.
- Πληρωμή 2ης δόσης €150 μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 31/1.
- Πληρωμή εξόφλησης €150 μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Η ΓΟΝΕΩΝ/ΣΥΝΟΔΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. 99637865.
Εκ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.


8 Ιανουαρίου 2019
CHRISTMAS FUN DAY (5/1/2019) OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL.
For more photos please click here.


7 Ιανουαρίου 2019
OFFICIAL OLYMPIACOS PIRAEUS VISIT LARNAKA SOCCER SCHOOL on 3 JAN 2019.
VASILIS NANOS & PEDRO CARAVELA.


2 Ιανουαρίου 2019
Οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΣ (Διευθυντής Δικτύου Σχολών ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) και PEDRO CARAVELLA (Υπεύθυνος Scouting), θα επισκεφτούν την ΣΧΟΛΗ μας στη ΛΑΡΝΑΚΑ, αύριο Πέμπτη 3/1 στις προπονήσεις και το Σάββατο 5/1 στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ FUN DAY. Θα είναι παρόντες φυσικά και στο 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θα γίνει στη ΛΕΜΕΣΟ την Παρασκευή 4/1.


30 Δεκεμβρίου 2018
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ FUND DAY για όλα τα παιδιά της Σχολής:
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ώρα 10:00πμ - 11:30πμ.
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2006, 2007, 2008, 2009 ώρα 11:30πμ – 1:00μμ.
Όλα τα παιδιά και γονείς θα πρέπει να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση αφού θα δοθούν ΔΩΡΑΚΙΑ σε όλα τα παιδιά. Επίσης τα παιδιά που θα είναι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ΔΩΡΑ που θα δοθούν για την κάθε ηλικία ξεχωριστά. Επιπλέον θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας με ένα μεγάλο νικητή.
Στην εκδήλωση θα δοθούν επίσης οι ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που έγιναν τον Οκτώβριο ως επίσης και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ οι οποίες έγιναν από όλους τους προπονητές για κάθε παιδί ξεχωριστά.
Τα παιδιά να φοράνε τις φόρμες της ακαδημίας και από κάτω την επίσημη ΡΗΓΕ στολή αφού πριν την εκδήλωση θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα, χωρισμένοι στις ηλικίες τους και υπό την επίβλεψη των προπονητών.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία και χαρές.
Εκ του ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
TEL 70007590.


29 Δεκεμβρίου 2018
Έρχεται το πρώτο τουρνουά των Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου στη Λεμεσό υπό το βλέμμα του υπεύθυνου σκάουτινγκ των Πειραιωτών Pedro Caravella και του Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνου Με το πρώτο τουρνουά του Δικτύου Σχολών της Κύπρου υποδέχεται το 2019 ο Ολυμπιακός Πειραιώς, ο οποίος διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στο νησί, με Σχολές σε όλες τις ελεύθερες επαρχίες, πάνω από δέκα κλιμάκια και 850 νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου στο Καλογεροπούλιο στάδιο, στη Λεμεσό και θα το παρακολουθήσουν ο υπεύθυνος Σκάουτινγκ των Πειραιωτών Pedro Caravella και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος.
Η διοργάνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε ομάδες του Δικτύου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και πιο ειδικά σε μια ομάδα από κάθε επαρχία, ανά ηλικιακή κατηγορία. Οπότε σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα λάβουν μέρος πέντε ομάδες, εκπροσωπώντας Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και Αμμόχωστο, δίνοντας τέσσερα παιχνίδια κάθε μια. Το τουρνουά απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το 2006 έως και το 2010, περιλαμβάνει δηλαδή πέντε ηλικιακές κατηγορίες.
«Στόχος της διοργάνωσης δεν είναι αναδειχθούν νικητές, αλλά να αναδειχθούν ταλέντα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μέσα από αγώνες, να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους στο γήπεδο και να πάρουν την ευκαιρία να μεταβούν στο Ρέντη για περαιτέρω δοκιμαστικά, αφού η παρουσία του υπεύθυνου σκαούτινγκ Pedro Caravella υποδηλώνει το χαρακτήρα δοκιμαστικού που έχει αυτή η διοργάνωση» σημειώνει ο κ. Μάριος Κουδελλής, τεχνικός διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο.
Το πρώτο τουρνουά του Δικτύου Σχολών της Κύπρου είναι μονοήμερο, με σέντρα στις 8:30 και αυλαία γύρω στις 16:00.
Η διοργάνωση γίνεται υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς που εδρεύει στο Ρέντη και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Διεύθυνσης και Δικτύου Σχολών στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένο στο πρόγραμμα παρακολούθησης των ποδοσφαιριστών της Κύπρου, οι οποίοι αξιολογούνται διαρκώς και έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στο Ρέντη.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/OlympiacosAcademy.


23 Δεκεμβρίου 2018
1ο τουρνουά της Ακαδημίας ΟΣΦΠ στην Κύπρο!
Το πρώτο τουρνουά ακαδημιών των σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


17 Δεκεμβρίου 2018
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2019.
Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις της Σχολής για τα Χριστούγεννα & για το 2019:
1. ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ FUND DAY για όλα τα παιδιά της Σχολής:
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 ώρα 10:00πμ - 11:30πμ.
- ΗΛΙΚΙΕΣ 2006, 2007, 2008, 2009 ώρα 11:30πμ – 1:00μμ.
Όλα τα παιδιά και γονείς θα πρέπει να δώσουν το παρόν τους στην εκδήλωση αφού θα δοθούν ΔΩΡΑΚΙΑ σε όλα τα παιδιά. Επίσης τα παιδιά που θα είναι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ΔΩΡΑ που θα δοθούν για την κάθε ηλικία ξεχωριστά. Επιπλέον θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας με ένα μεγάλο νικητή.
Στην εκδήλωση θα δοθούν επίσης οι ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ που έγιναν τον Οκτώβριο ως επίσης και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ οι οποίες έγιναν από όλους τους προπονητές για κάθε παιδί ξεχωριστά.
Τα παιδιά να φοράνε τις φόρμες της ακαδημίας και από κάτω την επίσημη ΡΗΓΕ στολή αφού πριν την εκδήλωση θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο στα γήπεδα, χωρισμένοι στις ηλικίες τους και υπό την επίβλεψη των προπονητών.
2. Για τις ημέρες των εορτών η ΣΧΟΛΗ μας θα είναι κλειστη για τις ακόλουθες ημέρες:
- ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12, ΤΡΙΤΗ 25/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12.
- ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12, ΤΡΙΤΗ 1/1, ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1.
Για τις ημερομηνίες 27 & 28 Δεκεμβρίου 2018 ως επίσης και στις 3 & 4 Ιανουαρίου 2019 οι προπονήσεις θα γίνονται κανονικά.
Το ερχομενο ΣΑΒΒΑΤΟ 22 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν κανονικά παιχνίδια GRASSROOTS, ενώ παιχνίδια επαναρχίζουν μετά τις γιορτές το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Ιανουαρίου 2019.
3. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 15-18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019:
Το ταξίδι μας στην ΕΛΛΑΔΑ για την φετινή χρονιά θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 15-18 Φεβρουαρίου, όπου θα επισκεφθούμε τον επίσημο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τις εγκαταστάσεις στο ΡΕΝΤΗ, το ΜΟΥΣΕΙΟ, την ΜΠΟΥΤΙΚ, το γήπεδο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΑΕΚ, ενώ τα παιδιά θα παίξουν και δύο αγώνες με αντίστοιχες Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην ΑΘΗΝΑ. Λεπτομέρειες και κόστος του ταξιδιού θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
4. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ 20-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019:
Η ακαδημία μας, όπως και κάθε χρόνο θα συμμετάσχει και φέτος με όλα τα παιδιά, στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ που θα γίνει μία εβδομάδα πριν το ΠΑΣΧΑ και συγκεκριμένα στις 20-23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019.
Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γεμάτη υγεία και χαρές.
Εκ του ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
TEL 70007590.


2 Δεκεμβρίου 2018
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τους ποδοσφαιριστές του μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 της ΣΧΟΛΗΣ μας.
Παρά το γεγονός ότι αρχική μας σκέψη ήταν να ανακοινώσουμε μόνο ένα ποδοσφαιριστή για ολόκληρη την ακαδημία, εντούτοις για να δώσουμε κίνητρα σε περισσότερα παιδιά να προσπαθούν να βελτιώθουν, αποφασίστηκε όπως ανακοινώνεται κάθε μήνα τόσο ο ποδοσφαιριστής του μήνα για όλες τις ηλικίες της ΣΧΟΛΗΣ μας αλλά και ένας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ από κάθε ηλικία ξεχωριστά.
Οι νικητές θα παίρνουν Δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο όπου θα αναγράφει τη διάκριση τους ενώ ο μεγάλος νικητής θα παίρνει επιπλέον ένα δώρο. Οι διακριθέντες για το μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2018 είναι τα ακόλουθα παιδιά:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ολόκληρης της Ακαδημίας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 2008.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ηλικιών:
2006: HARLEY BEDFORD
2007: ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
2008: BEHA KANSEL
2009: ΝΑΣΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
2010: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
2011: ΦΩΤΗΣ ΖΗΝΩΝΟΣ
2012: JOSHOUA JONES
2013: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
2014/15: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
Σημειώστε ότι η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ δύσκολη για τους προπονητές αφού αρκετά παιδιά ήταν πολύ κοντά στις διάκρισεις αυτές, ενώ αν συνεχίσουν την καλή τους προσπάθεια σίγουρα θα είναι στους διακριθέντες στους επόμενους μήνες.
Υπενθυμίζουμε πιο κάτω τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη από όλους τους προπονητές οι οποίοι ψήφισαν ο καθένας 5 παιδιά για τις πιο πάνω διακρίσεις:
1. Συμπεριφορά του παιδιού κατά τη διάρκεια του μήνα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια.
2. Συμπεριφορά του παιδιού απέναντι στους προπονητές του, στους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους, τους διαιτητές και στους γονείς του.
3. Συμμμετοχή του παιδιού στις προπονήσεις της ομάδας του.
4. Ώρα προσέλευσης στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.
5. Προσπάθεια στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.
6. Αγωνιστική απόδοση (αφορά προχωρημένα παιδιά).
7. Αγωνιστική πρόοδος (αφορά αρχάρια παιδιά).
8. Απόδοση και συμπεριφορά στο σχολείο του (οι πληροφορίες αυτές θα λαμβάνονται σε συνεργασία με τους γονείς).
Για διευκρινήσεις και για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος διακρίσεων μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 70007590.
Οι απονομές των διακρίσεων θα γίνουν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.
Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.


22 Νοεμβρίου 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΗΝΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΟΝΕΑ!
Ένας από τους φίλους μου με ρώτησε γιατί πληρώνω και ξοδεύω τόσο πολύ χρόνο να τρέχω για να κάνει Ποδόσφαιρο το παιδί μου.
Του απάντησα λοιπόν το εξής... Δεν πληρώνω για τις προπονήσεις του παιδιού μου ή για τους αγώνες του ή για τον εξοπλισμό του.
- Πληρώνω για την ευκαιρία που έχει το παιδί μου να κάνει φιλίες ζωής.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να είναι πειθαρχημένο.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό του.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να φροντίζει το σώμα του και να γυμνάζεται.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να συνεργάζεται με άλλους και να είναι ένα πρόθυμο, ταπεινό και σεβαστό μέλος μιας ομάδας.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να διαχειρίζεται την απογοήτευση του.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει να βάζει και να πετυχαίνει τους στόχους του.
- Πληρώνω για το παιδί μου να μάθει ότι χρειάζονται ατέλειωτες ώρες σκληρής δουλειάς και προπόνησης για να φτάσει στην πρωτιά και ότι η επιτυχία δεν θα του χαριστεί.
- Πληρώνω για το παιδί μου για να περνάει τις ώρες του σε ένα γήπεδο αντί μπροστά σε μια οθόνη.
- Πληρώνω για την δυνατότητα που του δίνεται να μάθει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο παιχνίδι αλλά και τρόπος ζωής.
- Πληρώνω για να είμαι κοντά στο παιδί μου και να μοιράζομαι μαζι του ανεπανάληπτες στιγμές.
- Πληρώνω για να είναι το παιδί μου ευτυχισμένο.
- Πληρώνω για τις ευκαιρίες που γενικά το ποδόσφαιρο και ο Αθλητισμός βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν και να μάθουν τη σημασία του «θυσιάζω τώρα» για να αποκομίσω αύριο.
Είναι η βάση της προσωπικής επιτυχίας στην κοινωνία μας και από τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής.
Και σύμφωνα με αυτά που έχω δει εγώ στη ζωή μου νομίζω ότι αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επένδυση για έναν γονέα.


9 Νοεμβρίου 2018
ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΩΣΤΩΝ.


8 Νοεμβρίου 2018
Η ΣΧΟΛΗ ποδοσφαιρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ δίπλα στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΣΦΠ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Για ακόμη μια φορά ο Σύνδεσμος μας επιτέλεσε το κοινωνικό του έργο, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη αιμοδοσία του κάνοντας και ρεκόρ με 46 μπουκάλες αίματος!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους προσήλθαν εθελοντικά για αυτόν τον καλό σκοπό, και όσους βοήθησαν στην οργάνωση της αιμοδοσίας!
Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει το κοινωνικό του έργο με την στήριξη σας!


3 Νοεμβρίου 2017
Σεμινάριο προπονητών ΟΣΦΠ στην Κύπρο.
Η SOCCER WORLD CYPRUS επίσημος Αντιπρόσωπος των ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στη ΚΥΠΡΟ, σε συνεργασία με την ΚΟΠ, διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ που θα διεξαχθεί:
ΤΡΙΤΗ 6/11 ώρα 7.30μμ στο ELITE SPORTING CLUB στο PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


25 Οκτωβρίου 2018
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:
1. Το πρωτάθλημα GRASSROOTS θα αρχίσει τελικά το άλλο Σάββατο 3 Νοεμβρίου. Για το που παίζουμε και ποια ώρα, θα παίρνετε μήνυμα κάθε εβδομάδα (Πέμπτη) εδώ στο VIBER.
2. Το ερχόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου δεν θα έχουμε κάτι εκτός από τις ηλικίες 2006, 2007, 2008 ΑΕΤΟΙ οι οποίοι θα έχουν φιλικά παιχνίδια.
3. Έχουν αναρτηθεί στη σελίδα μας στο FACEBOOK οι ΟΜΑΔΙΚΕΣ & ΑΤΟΜΙΚΕΣ φωτογραφίες των παιδιών. Κάντε like στο www.facebook.com/olympiacosacademylarnaca
4. Τα αποτελέσματα των ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ θα αναλυθούν και θα σας δωθούν γραπτώς τις επόμενες εβδομάδες.
5. Για τα νέα παιδιά η επίσημη ΡΗΓΕ ΣΤΟΛΗ φθάνει την ερχόμενη εβοδομάδα οπόταν θα σας σταλεί μήνυνα για να φέρετε στο POOL BAR τις 3 φανέλες μόνο για να σταλούν για τύπωμα. Οι φανέλες να είναι σε τσαντούλα ναϋλον με το όνομα ή επίθετο του παιδού (ένα από τα δυο μπορούν να γραφτούν) και το νούμερο που θα δωθεί στα παιδιά.
6. Σε περίπτωση κακοκαιρίας όλα τα παιδιά όλων των ηλικιών έρχονται κανονικά στη προπόνηση τους αφού έχουμε τους κλειστούς χώρους του σχολείο όπου θα κάνουν κανονικά προπόνηση.
Σας ευχαριστούμε.


22 Οκτωβρίου 2018
Μάριος Κουδελλής στο Balla: «Δουλεύουμε μεθοδικά και με την φιλοσοφία του ΟΣΦΠ»
Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο Μάριος Κουδελλής μίλησε στο Balla για την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στο «Αυξέντειο Τουρνουά», την φιλοσοφία της Ακαδημίας, τις συνεργασίες με ομάδες σε μεγαλύτερες ηλικίες και την έναρξη των πρωταθλημάτων Grassroots.
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.


20 Οκτωβρίου 2018
Αύριο στα γηπεδα μας και κατά την διάρκεια των ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ και της φωτογράφησης των παιδιών, θα βρίσκονται άτομα από το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙΟ ΙΔΡΥΜΑ όπου θα μαζεύουν δείγματα σάλιου τα οποία μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας για εξεύρεση θεραπείας μυελού των οστών.
Παρακαλούμε όλους τους γονεις να δώσουν δείγμα σάλιου σε μια πολύ απλή διαδικασία έτσι ώστε να βοηθήσουν το ίδρυμα να εμπλουτίσει τα δείγματα του, με σκοπό την αύξηση πιθανοτήτων εξεύρεσης θεραπείας.
Σας ευχαριστούμε.


13 Οκτωβρίου 2018
OLYMPIACOS PIRAEUS SOCCER SCHOOLS SEMINAR at KARAISKAKIS STADIUM 13-14 October 2018.


10 Οκτωβρίου 2018
Σας Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Παρακευή 12 Οκτωβρίου δεν θα έχουμε προπόνηση, ως επισης και ούτε παιχνίδια το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, λόγω απουσίας των προπονητών μας στο ετήσιο σεμινάριο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αθηνα. Επανέναρξη προπονήσεων τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου.


17 Σεπτεμβρίου 2018
Πρώτα φιλικά παιχνίδια για την ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018.


8 Σεπτεμβρίου 2018
Ανακοίνωσεις ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Θα θέλαμε για ακόμη μια φορα να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας για την ενασχόληση και άθληση του παιδιού σας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο το παιδί σας να περνά ευχάριστα και να βελτιώνεται.
1. Όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά (υφιστάμενα και νέα) θα πρέπει να φέρουν ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ για να μπορούν να παίζουν στα παιχνίδια του Σαββάτου.
2. Τα ΝΕΑ παιδιά θα πρέπει να φέρουν επισης:
- 1 μικρή φωτογραφία
- Πιστοποιητικό Γεννήσεως (ORIGINAL)
- Ιατρική βεβαίωση ότι το παιδί μπορεί να αθλείται. (Τα υφιστάμενα παιδιά να φέρουν μόνο ιατρική βεβαίωση).
3. Τα ρούχα των νέων παιδιών θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει:
2 στολες προπονησης κόκκινη και μαύρη (φανέλα, παντελονάκι κάλτσες), 1 επίσημη ΣΤΟΛΗ ΡΗΓΕ για παιχνίδια, 1 ζευγάρι φόρμες, 1 τσάντα, τα τυπώματα (όνομα και νούμερο) στις 3 φανέλες.
4. Τα υφιστάμενα παιδιά μπορούν να παραγγείλουν στο POOL BAR ξεχωριστά κόμματια ή νέο πακέτο. Ξεχωριστά τα είδη που μπορείτε να παραγγείλετε είναι:
στολες προπόνησης (χωρίς κάλτσες), επίσημη ΡΗΓΕ ΣΤΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ adidas (με κάλτσες), τυπώματα σε κάθε φανέλα, κάλτσες (μαύρες και κόκκινες), τσάντα και φόρμες.
5. Όσον αφορά ποιες μέρες θα φοράνε τις κόκκινες και μαύρες στολές προπόνησης, θα ακολουθήσει ξεχωριστό μήνυμα (προς το παρόν ακολουθείτε το περσινό πρόγραμμα χρωμάτων).
6. Οι πληρωμές των μηνιαίων συνδρομών να γίνονται κάθε αρχές του μήνα στο POOL BAR παρουσιάζοντας απαραίτητα την κάρτα πληρωμής που έχετε ήδη πάρει. Χωρίς την κάρτα σας καμία πληρωμή δεν θα γίνεται αποδεχτή.
7. Όσοι έχουν πρόβλημα με τις ώρες προπόνησης τους παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας για διευθέτηση άλλων ωρών προπόνησης.
8. Για να μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ αλλά και νέα της ΣΧΟΛΗΣ μας ως επίσης και για να βλέπετε φωτογραφίες από τα παιχνίδια των παιδιών σας:
Α) κάντε LIKE την σελίδα μας www.facebook.com/olympiacosacademylarnaca.
Β) συνδεθείτε στο Group της ΣΧΟΛΗΣ μας στο Messenger στο Facebook.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά και σας ευχόμαστε καλή νέα αρχή με υγεία πάνω από όλα και με πολλές σχολικές και αγωνιστικές επιτυχίες.
Εκ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
ΤΗΛ 70007590


2 Σεπτεμβρίου 2018
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 το καθιερωμένο OPEN DAY. Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ για όλα τα αθλήματα συνεχίζονται καθημερινά τα απογεύματα από τις 4:00-7:00μμ στη πισίνα του ELITE SPORTING CLUB LARNAKA στο PASCAL.
Sports & Activities:
FOOTBALL
BALLET
RHYTHMIC GYMNASTICS
TENNIS
JUDO
ART & CREATIONS
SWIMMING
DANCE: CONTEMPORARY, LATIN, HIP HOP, BELLY
GYMNASTICS: ZUMBA, YOGA, PILATES
TEL. 70007590.


30 Αυγούστου 2018
OPEN DAY ΓIA EΓΓPAΦEΣ KΑΙ ΠPOΠONHΣH (NEA & YΦIΣTAMENA ΠAIΔIA) ΤΟ EPXOMENO ΣABBATO 1 ΣEΠTEMBPIOY ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL) ΣΤΙΣ 8:00-12:00ΠM.
ΠPOΓPAMMA ANA HΛIKIA:
8:00-9:00ΠM 2006&07
9:00-10:00ΠM 2008&09
10:00-11:00ΠM 2010&11
11:00-12:00ΠM 2012&13&14&15
ZHTHΣTE TΟ ENTYΠO EΓΓPAΦHΣ AΠΟ TΟ POOL BAR TΟ OΠOIO ΘA ΠPEΠEI NA ΣYMΠΛHPΩΣETE KΑΙ EAN EINAI EΦIKTO MAZI ME TΗN EΓΓPAΦH ΘA ΠPEΠEI NA ΠΛHPΩΘOYN:
-35€ EΓΓPAΦH ΠPΩTAΘΛHMA GRASSROOTS
-45€ MHNAΣ ΣEΠTEMBPIOΣ
(ΘA ΣAΣ ΔΩΘEI KAPTA ΠΛHPΩMΩN TΗN OΠOIA ΘA EXETE AΠAPAITHTA ΠANTΑ MAZI ΣAΣ ΓIA TΙΣ ΠΛHPΩMEΣ ΣAΣ)
TA YΦIΣTAMENA ΠAIΔIA NA ΦOPEΣOYN PHΓE ΣTOΛH.
EYXAPIΣTOYME KΑΙ ΣAΣ EYXOMAΣTE KAΛH XPONIA.


26 Ιουλίου 2018
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ Κ14 (2005) & Κ15 (2004) την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 6:00μμ στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (PASCAL).
Σε συνέχεια της συνεργασίας ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν δοκιμαστικά από τις 30/7 μέχρι τις 10/8 για τις ηλικίες: 2004 (Κ15), 2005 (Κ14), 2006 (Κ13), με σκοπό την ενδυνάμωση των ομάδων οι οποίες θα συμμετέχουν στα ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ της ΚΟΠ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2004 & 2005 (30/7-12/9):
- ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 6:00μμ (ELITE/PASCAL)
- ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Βοηθητικό ΕΡΜΗ)
- ΣΑΒΒΑΤΟ φιλικό ή δίτερμα
- ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΕΠΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣYΓKENTPΩΣH ΠOΔOΣΦAIPIΣTΩN KΑΙ ΓONEΩN (EPMH & OΣΦΠ) ΤΗΝ ΠEMΠTH 26 IOYΛIOY ΩPA 7:30MM ΣTΟ ΘEATPO ΠAΣKAΛ. AΠAPAITHTH H ΠAPOYΣIA OΛΩN ΓIA ΣHMANTIKEΣ ENHMEPΩΣEIΣ ΓIA TΗN NEA ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 70007590.


14 Ιουλίου 2018
NEW SEASON TRAINING PROGRAM OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL. TEL 70007590.


1 Ιουλίου 2018
Σε συνέχεια της συνεργασίας ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, ενημερώνουμε ότι θα διεξαχθούν δοκιμαστικά για τις ηλικίες: 2003 (Κ16), 2004 (Κ15), 2005 (Κ14), 2006 (Κ13), με σκοπό την στελέχωση των ομάδων οι οποίες θα συμμετέχουν στα ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ της ΚΟΠ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 70007590.


30 Ιουνίου 2018
Η σχολή μας κλείνει 17 χρόνια στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία!
Ανανεώνουμε τη συνεργασία με τον Θρύλο, για πάντα στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ / ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ / ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.
Κάθε χρόνο δημιουργούμε, παρέχουμε στα παιδιά τις ιδανικές συνθήκες, γινόμαστε πιο δυνατοί, καλύτεροι, όλοι μαζί ως μία οικογένεια.
Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όλους που συμμετέχουν και απασχολούνται στις σχολές γιατί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι πολλά περισσότερα.
Ευχαριστούμε την Διοίκηση της ομάδας (τον Πρόεδρο μας, τον κο Παύλου) που μας εμπιστεύεται και υποστηρίζει το δίκτυο, αναζητούμε μακρόχρονη συνεργασία, οι βάσεις έχουν μπει, χτίζουμε σε γερά θεμέλια, εκπαιδεύουμε το μέλλον του Θρύλου / η καρδιά θα συνεχίσει να χτυπάει ερυθρόλευκα για ακόμη περισσότερα χρόνια.
History never really says-goodbye-history says – see you later! / we are here to create history / we keep on dreaming / RedAlwaysRules
Ευχαριστούμε Θρύλε...!!!


29 Ιουνίου 2018
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Ιουνίου στη Λάρνακα το Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, υπό την επίβλεψη των προπονητών κ. Τάσου Πάντου, κ. Τάσου Θέου και κ. Σωκράτη Κοψαχείλη.


23 Ιουνίου 2018
ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ / FINAL CEREMONY SEASON 2017/18 OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL 21st June 2018.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μας στο facebook.


20 Ιουνίου 2018
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠEMΠTH 21 IOYNIOY 2018 ΓΙΑ ΤΗΝ TEΛIKH ΓIOPTH ΣXOΛHΣ ΠOΔOΣΦAIPOY OΛYMΠIAKOY ΠEIPAIΩΣ ΛAPNAKAΣ ΓIA ANAΣKOΠHΣH THΣ XPONIAΣ ΠOY TEΛEIΩNEI KΑΙ ANAΛYΣH TOY ΠΛANOY ΓIA THN NEA XPONIA.
OΛA TA ΠAIΔIA ΠPEΠEI NA ΠAPEYPEΘOYN ΓIA NA ΠAPAΛABOYN:
- TA ΔIΠΛΩMATA ΣYMMETOXHΣ
- TA METAΛΛIA
- TA AΠOTEΛEΣMATA EPΓONETPIKΩN EΞETAΣEΩN
ΩPEΣ ΠPOΣEΛEYΣHΣ:
-HΛIKIEΣ 2009/10/11/12/13 6:00-7:30MM
-HΛIKIEΣ 2004/05/06/07/08 7:30-9:00MM
ΔΩPEAN EIΣOΔOΣ
(THN ΠEMΠTH 21/6 ΔEN ΘA EXOYME ΠPOΠONHΣH)
*** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΡΗΓΕ ΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΧ ΤΖΙΝ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.


12 Ιουνίου 2018
ΕΠΙΣΗΜΟ CAMP ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
Σας ενημερώνουμε ότι μέσα στα πλαίσια της προκηρυγμένης λειτουργίας της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο η Διεύθυνση ακαδημίας στου Ρέντη σε συνεργασία με την Σχολή στην Κύπρο προκηρύσσουν ανοικτό επίσημο καμπ για παιδιά γεννηθεί από το 2006 έως και 2011.
Την επίβλεψη για την πρακτική εφαρμογή του προπονητικού προγράμματος του καμπ θα έχει επίσημη αντιπροσωπεία από του Ρέντη η οποία θα βρίσκεται στην Κύπρο από την Παρασκευή 22 μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου.
Την αποστολή από του Ρέντη θα απαρτίζουν στελέχη από την προπονητική ομάδα του Ρέντη συνοδευόμενοι από προπονητή τερματοφυλάκων.
Πέραν από την επαφή με τους υπευθύνους και διευθυντές των κλιμακίων σε όλη την Κύπρο ο επίσημος Ολυμπιακός μέσα από την κάθοδο του αλλά και την οργάνωση του καμπ στην Κύπρο στοχεύει γενικότερα στην επίτευξη των πιο κάτω στόχων:
• Έλεγχος προπονητικών προγραμμάτων και αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας των κλιμακίων και γενικότερα του έργου που επιτελείται στην Κύπρο.
• Συνέχιση της παρακολούθησης, έλεγχου και αξιολόγησης του υφιστάμενου έμψυχου υλικού και όσων έχουν ξεχωρίσει σε προηγούμενα παρόμοια δοκιμαστικά.
• Πρακτική εφαρμογή και υλοποίηση του προκηρυγμένου προγράμματος ανίχνευσης και αξιολόγησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών εντός και εκτός δικτύου της Σχολής στην Κύπρο.
• Αυστηρές Επιλογές παιδιών για δημιουργία παγκύπριων επίλεκτων τμημάτων ανά ηλικία και ένταξη τους στο παγκύπριο πρόγραμμα λειτουργίας επίλεκτων τμημάτων.
• Οργάνωση ταξιδιών/επισκέψεων των επίλεκτων τμημάτων στου Ρέντη για περαιτέρω παρακολούθηση και αξιολόγηση μέσα από φιλικά παιγνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα.
• Ατομικές Επιλογές παιδιών για μετάβαση και συμμετοχή σε κεντρικά δοκιμαστικά στου Ρέντη αξιοποιώντας έτσι ψηλά αξιολογημένους ποδοσφαιριστές.
Το καμπ είναι ανοικτό και για παιδιά εκτός δικτύου που ενδιαφέρονται για να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και τις δραστηριότητες της ακαδημίας μας αλλά και όσους ενδιαφέρονται για να ενταχθούν για την νέα χρονιά στην σχολή μας.
Το κόστος συμμετοχής είναι €35 και περιλαμβάνει 3 προπονήσεις (πρωινή και απογευματινή το Σάββατο και επιπλέον πρωινή την Κυριακή με βάση το πιο κάτω πρόγραμμα).
Ενδυμασία επίσημη εμφάνιση προτιμότερο η στολή προπόνησης κόκκινη φανέλα/άσπρο παντελονάκι.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ
• Σάββατο 23 / Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στις ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΣΚΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑ
ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• 2006/2007/2008/2009/2010/2011
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ Πρωινή περίοδος 8:30 – 10:00 για ηλικίες 2009/2010/2011 και 10:30 – 12:00 για ηλικίες 2006/2007/2008.
Απογευματινή περίοδος 15:30 – 17:00 για ηλικίες 2009/2010/2011 και 17:30 – 19:00 για ηλικίες 2006/2007/2008.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ Πρωινή περίοδος 8:30 – 10:00 για ηλικίες 2009/2010/2011 και 10:30 – 12:00 για ηλικίες 2006/2007/2008.
Προθεσμία εγγραφής μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουνίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους υπευθύνους των επαρχιών σας όπως πιο κάτω:
99426644 Αμμόχωστος, 99637865 Λάρνακα, 99280999 Λεμεσός, 99870963 Λευκωσία και 99550116 Πάφος.


4 Ιουνίου 2018
EPΓOMETPIKEΣ EΞETAΣEIΣ (MEPOΣ 2) ΤΟ EPXOMENO ΣABBATO 9 IOYNΙΟΥ ΤΟ AΠOΓEYMA.
ΩPEΣ: 4:00MM (2004/05/06), 5:00MM (2007/08/09) & 6:00MM (2010/11/12/13)
AΠAPAITHTH H ΠAPOYΣIA OΛΩN TΩN ΠAIΔIΩN ME ΣKOΠO NA ΔOYME TΗN BEΛTIΩΣH KΑΙ ME APIΘMOYΣ.
OΣOI ΛOΓΩ YΠOXPEΩΣEΩN ΔEN MΠOPOYN TΟ ΣABΒΑΤΟ MΠOYPOYN NA KANOYN TA EPΓOMETPIKA KAΘHMEPINH TΗN HMEPA TΗΣ ΠPOΠONHΣHΣ. IΔANIKO OMΩΣ EINAI OΛOI MAZI TO ΣABΒΑΤΟ.
ΦAΓHTO 2 ΩPEΣ ΠPIN TA EPΓOMETPIKA.
ΤΟ KOΣTOΣ ΕΙΝΑΙ €10.
YΠENΘYMIZOYME KΑΙ ΓIA TΗN TEΛIKH ΓIOPTH TΗN ΠEMΠTH 21 IOYNΙΟΥ ΣΤΙΣ 6:00MM.


23 Μαΐου 2018
Το ELITE SPORTING CLUB και η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ υποστηριχτές της ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ που θα γίνει στο PASCAL στις 31/5/2018 από η ώρα 6:00 μέχρι και τις 8:30μμ. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για αιμοδοσία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλ 70007590 και 99637865. Ευχαριστούμε.


22 Μαΐου 2018
ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:

 • 9/6 ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00πμ-1:00μμ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ 2004-2013 (θα σταλεί μήνυμα για συγκεκριμένη ώρα για την κάθε ηλικία).
 • 21/6 ΠΕΜΠΤΗ. ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:
  - ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  - ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ
  - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΩΝ
  ΩΡΕΣ: 6:00-7:30 (Ηλικίες 13/12/11/10/09) & 7:30-9:00 (Ηλικίες 08/07/06/05/04).
 • 23 & 24/6 ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ (πρωινές ώρες) ΣΤΟ ELITE SPORTING CLUB LARNAKA: ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για ηλικίες 2006-2011 ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ (περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα).
 • 25/6 - 10/8. SUMMER FOOTBALL / SWIMMING / GYMNASTIC CAMP στο ELITE SPORTING CLUB LARNAKA (7 WEEKS 7:30am-3:00pm).
 • 1/5 - 30/9. SWIMMING LESSONS at ELITE SPORTING CLUB LARNAKA.
 • Τέλος προπονήσεων για την φετεινή περίοδο 30/6.
 • 1/9 ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00πμ. ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018/19 ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (2006-2014).
 • 16/7 ή 23/7 ΔΕΥΤΕΡΑ. ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΝ 2004 & 2005 (ΕΡΜΗ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ).
 • 31/5 ΠΕΜΠΤΗ 6:00-8:30μμ. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ 70007590 ή 99637865 (ΜΑΡΙΟΣ).
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


21 Μαΐου 2018
ANNOUNCEMENTS:
1. All the groups Normal training times. For this week starting 21st May.
2. Training will be continued until 30 June.
3. Saturday 9th of June will be the 2nd ERGOMETRIC TRSTS for all children in all the groups in order to compare the improvement (cost 10€). More details will be followed.
4. 21st June Thursday will be the Final ceremony date where the players will get their certificates and their medals.
5. For SWIMMING LESSONS or for SUMMER FOOTBALL & SWIMMING CAMP ask at the pool bar or call 70007590 or 99637865.
Thank you.


17 Μαΐου 2018
Πρώτο φιλικό χτες 16 Μαΐου 2018 για την ενοποιημένη πλέον ομάδα του 2004 ΕΡΜΗ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ εναντίον της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη αλλά κυρίως με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση.
Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία ομοιογένειας και αγωνιστικής επικοινωνίας γεγονός που θα βοηθήσει να δέσουν μαζί γρήγορα με σκοπό την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι 30 Ιουνίου κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 6:30 στο ELITE SPORTING CLUB στο PASCAL στη Λάρνακα.


6 Μαΐου 2018
OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL. ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ 2018!


25 Απριλίου 2018
ANΘEΣTHPIA ΛAPNAKAΣ:
H ΣXOΛH ΠOΔOΣΦAIPOY OΛYMΠIAKOY ΠEIPAIΩΣ ΛAPNAKAΣ ANAKOIΩNEI KΑΙ ΦETOΣ THN ΣYMMETOXH ΣTA ANΘEΣTHPIA ΛAPNAKAΣ ΠOY ΘA ΓINOYN THN AΛΛH KYPIAKH 6 MAIOY ΩPA 6:00MM ΣTON ΠAPAΛIAKO ΔPOMO ΦOINIKOYΔΩN.
H ΣYMMETOXH OΛΩN TΩN ΠAIΔIΩN AΠΟ OΛEΣ TIΣ HΛIKIEΣ EINAI AΠAPAITHTH AΦOY ΠPOKEITAI ΓIA MIA EKΔHΛΩΣH ΣTΗN OΠOIA TA ΠAIΔIA ΘA ΠEPAΣOYN OMOPΦA MEΣA ΣTA ΠΛAIΣIA TΩN KOINΩNIKΩN ΔPAΣTHPIOTHTΩN TΗΣ ΣXOΛHΣ MAΣ.
ΔΩPEAN ΣYMMETOXH. ΣTEIΛTE MYMHMA ΣTO THΛ 99637865.


16 Απριλίου 2018
Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη ΣΧΟΛΗ της ΛΑΡΝΑΚΑΣ τα τελευταία χρόνια άρχισε να αποδίδει καρπούς. Τόσο τα αποτελέσματα στα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ GRASSROOTS όσο και τα αποτελέσματα και οι διακρίσεις στο Ayia Napa Youth Soccer Festival.
Συγκεκριμένα οι ηλικίες 2006 και 2010 έφτασαν μέχρι και τους ημιτελικούς στην κατηγορία Lions ενώ η ηλικία του 2008 πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Την πιο σημαντική διάκριση όμως είχαν τα μικρά της ηλικίας 2012 τα οποία διακρίθηκαν με το κύπελλο ήθους FAIR PLAY για την άψογη συμπεριφορά τόσο των ίδιων των παιδιών όσων και των γονέων τους αλλά και των προπονητών.


5 Απριλίου 2018
Ακόμη ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο κατέκτησε χθες στις απονομές η ΣΧΟΛΗ μας στο AYIA NAPA SOCCER FESTIVAL, ένα τρόπαιο το οποίο μας τιμά ιδιαίτερα. Η ομάδα μας του 2012 ψηφίστηκε από την επιτροπή του τουρνουά για το Κύπελλο Ήθους (FAIR PLAY CUP) λόγω της άψογης συμπεριφοράς των παιδιών, των προπονητών αλλά και των γονέων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο της ηλικίας 2012 αλλά όλων των ηλικιών όπου στο τουρνουά έδειξαν επίπεδο τόσο αγωνιστικό όσο και συμπεριφοράς. Συγχαρητήρια και σε όλους τους γονείς όλων των ηλικιών για την άψογη συμπεριφορά. Σας ευχαριστούμε και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


26 Μαρτίου 2017
Η Ακαδημία όπως γνωρίζεται θα δώσει το παρόν της στο AYIA NAPA YOUTH SOCCER FESTIVAL το οποίο θα διεξαχθεί στην ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου 2018, με 13 ομάδες στις ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες:
2004, 2005, 2006, 2007, 2008 (2 ομάδες), 2009 (2 ομάδες), 2010 (2 ομάδες), 2011, 2012 (2 ομάδες).
Στόχος της Ακαδημίας μας είναι να συμμετάσχει στο εν λόγω τουρνουά τόσο για την χαρά και την ευχαρίστηση των παιδιών, όσο και για την απόκτηση εμπειριών μέσα από τα παιχνίδια που θα κάνουν, αλλά κυρίως να δείξουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς όπως είναι η οργάνωση, η συμπεριφορά (γονέων, παιδιών και προπονητών) και η αγωνιστική πειθαρχία. Για τον σκοπό αυτό ζητούμε θερμά την συνεργασία σας ως γονείς έτσι ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά σας να περάσουν όμορφα φεύγοντας με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας αλλά και για την ομαλή λειτουργία της Ακαδημίας μας στους αγώνες, παρακαλούμε όπως τα παιδιά βρίσκονται πάντοτε στα συγκεκριμένα γήπεδα 20 λεπτά πριν τις καθορισμένες ώρες έναρξης των παιχνιδιών, οι οποίες αναγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ηλικιών που επισυνάπτουμε. Στο πρόγραμμα εκτός από τις ώρες έναρξης, τις ημέρες και τον αριθμό γηπέδου, αναγράφουμε επίσης το χρώμα στολής που θα φορούν τα παιδιά.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.
Εκ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.


26 Μαρτίου 2017
Λόγω της μεγάλης ποσότητας σκόνης που κυκλοφορεί σήμερα στην ατμόσφαιρα (βαθμός 340 αντί 50 που είναι το όριο) οι σημερινές προπονήσεις (Δευτέρα 26/3) όλων των ηλικιών (2004/2005/2006/2012) ακυρώνονται.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


15 Μαρτίου 2017
SUMMER SCHOOL at PASCAL ENGLISH SCHOOL LARNAKA
From 25 JUNE - 11 AUGUST.
€50 WEEKLY FEES. MONDAY - FRIDAY 7:30AM-3:00PM
INFORMATION & REGISTRATIONS TEL 70007590.


4 Μαρτίου 2017
Αφιέρωμα στο balla.com για το ταξίδι της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς Λάρνακας είχαν ακόμα μια φορά την ευκαιρία να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις των Ερυθρόλευκων στον Πειραιά αλλά και να ξεναγηθούν στο Μουσείο μαθαίνοντας την ιστορία της ομάδας.
Κατά την παρουσία τους στην Αθήνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδωσαν φιλικούς αγώνες.
Για να διαβάσετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.


18 Φεβρουαρίου 2018
ΣHMANTIKH ANAKOINΩΣH HΛIKIΩN 2004/05/06 (Για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο).
ΛOΓΩ TΩN AYΞHMENΩN ΠΛEON AΠAITHΣEΩN ΣTΟ ΠOΔOΣΦAIPO ΓIA TA ΠAIΔIA MAΣ KΑΙ ΓIA KAΛYTEPO ΠPOΓPAMMATIΣMO ΓIA THN NEA ΠOΔOΣΦAIPIKH XPONIA, ENHMEPΩNOYME OTI OI ΠIO ΠANΩ HΛIKIEΣ ΘA ΣYMMETEXOYN ΣE ΠPOETOIMAΣIA ΣTΟ EΞΩTEPIKO, ME ΔIΠΛEΣ ΠPOΠONHΣEIΣ KAΘHMEPINΩΣ KΑΙ ΦIΛIKA ΠAIXNIΔIA, ΣE AΘΛHTIKO KENTPO KΑΙ ΣYΓKEKPIMENA ΣTH ΘEΣΣAΛONIKH 1-8 ΣEΠTEMBPIOY 2018.
ΠEPIΣΣOTEPEΣ ΛEΠTOMEPEIEΣ KΑΙ AKPIBEΣ KOΣTOΣ ΘA ANAKOINΩΘOYN TΙΣ EΠOMENEΣ MEPEΣ.


29 Ιανουαρίου 2018
ANAKOINΩΣH TAΞIΔIOY ΓΙΑ AΘHNA 2-5 MAPTIOY 2018 ΤΗΣ ΣXOΛHΣ ΠOΔOΣΦAIPOY OΛYMΠIAKOY ΠEIPAIΩΣ ΛAPNAKAΣ
1. EΠIΣKEΨH EΠIΣHMO OΛYMΠIAKO ΠEIPAIΩΣ
2. ΦIΛIKA ΠAIXNIΔIA ME ΣXOΛEΣ AΘHNAΣ
3. ΞENAΓHΣH ΣTAΔIOY KAPAIΣKAKH
4. ΞENAΓHΣH AΘΛHTIKOY KENTPOY PENTH
5. EΠIΣKEΨH MOYΣEIOY
6. EΠIΣKEΨH MΠOYTIK OΣΦΠ ΜΕ 20% EKΠTΩΣH
7. ΠAPAKOΛOYΘHΣH AΓΩNA OΛYMΠIAKOY - ΠANAΘHNAIKOY
KOΣTOΣ €395 ATOMO ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ 3 ΒΡΑΔΥΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
ΠΛHPOΦOPIEΣ THΛ 99637865. AΠANTHΣH MEXPI 5/2. ΠΟΛΥ ΠEPIOPIΣMENOΣ APIΘMOΣ ΘEΣEΩN.


15 Ιανουαρίου 2018
ΕΚΔΗΛΩΣΗ GRASSROOTS στο ΓΣΠ σήμερα 15 Ιανουαρίου 2018 από την ΚΟΠ. Παρόντες όλες οι ακαδημίες και φυσικά η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ με τις πιο πολλές συμμετοχές ομάδων στο πρωτάθλημα GRASSROOTS στη Λάρνακα. Ο υπεύθυνος της Σχολής κ ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΔΕΛΛΗΣ παραλαμβάνει δώρο μπάλες από τον προπονητή της Εθνικής Κύπρου κ Μπεν Σιμον.


7 Ιανουαρίου 2018
CHRISTMAS & NEW YEAR FUN DAY 7 Jan 2018 OLYMPIACOS PIRAEUS LARNAKA SOCCER SCHOOL. CHILDREN & PARENTS FOOTBALL AND PRESENTS FOR ALL THE CHILDREN.
VASILOPPITA COINS WINNERS:
- NAZIM MOUSTAFA 2004
- RAWDON DOUGIE 2012
AGE GROUPS T-Shirt WINNERS:
- 2004 ZENIOU ZENIOS
- 2005 LUKE TUNNAH
- 2006 MARCOS KONTOPOULOS
- 2007 KRISTIAN PROCOPIOU
- 2008 GEORGE PAPADOPOULOS
- 2009 PANAYIOTIS GAVRIELIDES
- 2010 ATHANASIOU PANAYIOTIS
- 2011 IAROSLAV POPAN
- 2012 LOUCAS LOUCA
- 2013 DEMETRIOS ANDREOU
MICHAELAS SPONSORS WINNERS:
- EMMANOUIL PANAYIOTOU 2012
- PERY SOFOKLI 2005


5 Ιανουαρίου 2018
Συγχαρητήρια στους ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ της ηλικίας 2008 για την πρώτη θέση στο τουρνουά και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της Σχολής της Λάρνακας που συμμετέχουν στην επίλεκτη ομάδα, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΡΔΕΛΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, BEHA KANSEL.</

Greek English Russian